Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit értenek az alatt a nők hogy sokadrangú dolog a méret a szexben?
Figyelt kérdés
tegnap 14:43
1/8 anonim válasza:
Számomra fontos a méret. Ne legyen kicsi de ne legyen túl nagy sem.
4/8 anonim válasza:
A szexben igen, pont úgy ahogy az 1es írja. De magasság igen is egy fontos méret.
6/8 anonim válasza:
Az hogy nem feltétlen az számít hogy mekkora hanem hogy hogyan bánik vele meg mennyire tudja a nőt felizgatni
Ahhoz hogy jó legyen hosszú előjáték kell
A másik hogy gondolj már bele ujjaiddal tudsz orgazmust okozni az meg sehol nincs hosszban és vastagságban egy péniszhez képest..
7/8 anonim válasza:
Na akkor válaszolok a méretnél fontosabb az, hogy hogyan használja valaki. Meddig bírja, mennyire kemény, mit csinál közben, mennyire figyel a másikra... A nőknek nem elég az, hogy bekapcsolod az ütvefúró programot és 3p alatt telespricceled. Egy szexet kell felvezetned. Nem egy csaj csodálkozott rajta, hogy eltudott velem menni, pedig még sose sikerült nekik mással. (Hetero F)
8/8 anonim válasza:
Azt, hogy csak mert kellemes mérettel áldott meg a sors, az még nem jelent semmit.
Exemnek nagy volt, de sosem tudtam elmenni. Nem is erőltette meg magát sosem, általában tengeri csillag volt, aztán oldjam meg (olyankor elmentem, de az csak az én erőfeszítésem volt)
Szóval a mérete nem is számított
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!