Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mennyire fontos az intim méret?
pasi vagyok és van egy tartós kapcsolatom már 2 éve. A barátnőm elég liberális és nyitott szemléletű, voltunk nyitottban is, most ezen változtattunk és helyette hármas fantáziákat valósítjuk meg, mindkét irányból.
Szeretnék számára megfelelő pasit találni ami nem könnyű, mert nem találtunk még olyat aki minden feltételnek megfelelne. Legtöbbször azon csúszik el a dolog, hogy a jelentkező intim mérete nem "üti meg" a mércét a barátnőmnél. Nekem átlagos van, 14cm, de neki volt egy exe akinek 18-19cm volt és elmondása szerint élete legjobb élményét köszönheti neki. Ez engem nem zavar, tudom hogy ez adottság, én helyette jól tudok nyalni is ujjazni. Máshogy kompenzálok.
Ebből kiindulva a barátnőm csak olyan beszállót szeretne aki 18+ os méret és mellette fiatal, 30 alatti és sportos, jóképű, igényes.
Kezdem azt gondolni hogy a barátnőm intim méret iránti igénye túlzó és nem kellene hogy ennyire fontos legyen.
Tényleg ennyit számít hölgyek?
Kb mindenhol. Itt leszamitva.
Tinder, szexrandi, goldengate.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!