Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan gyakorolhatnám az orális szexet csajon, hogy jó legyen?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 05:48
1/10 anonim válasza:
Mármint kinyalni vagy leszopatni akarod?
2/10 anonim válasza:
Úgy hogy össze jössz egy csajjal és szépen menni fog az.
Persze ha van otthon kecske vagy kis borjú , azon is lehet gyakorolni csak le ne fotózzon valaki.
4/10 anonim válasza:
Na ez engem is érdekelne, csináltam már, néga úgy tünt élvezik, néha nem, egy hang se jött ki. Pedig probáltam figyelni rá, ahol picit nagyobbat sóhajtott azon a részem jobban probálkoztam, kérdeztem tőle is, hol és hogyan szereti, de nem erőst segítettek a dolgomat.
Valami tipp jöhet nekem is, koszonom.
23f
6/10 anonim válasza:
Nyalj sok fagyit
Meg kanál nélkül edd a danonnínót
Ja amúgy meg nem árt a kommunikáció és kérdezni közben h jól esik e ahogy csinálod és h lehet mégjobb
Szívesen
N30
7/10 anonim válasza:
A párom figyel a reakciómra meg kérdezni szokott, hogy mi a jó.
:)
8/10 A kérdező kommentje:
#2 Azt kihagyom köszi 😂
tegnapelőtt 08:10
9/10 anonim válasza:
Keresel egy türelmes prostit.
És majd megtanít. 🙂
10/10 anonim válasza:
#6, most kiborult miattad a kokakólám... mármint a röhögéstől... danonínó 🤣🤣🤣🤣🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!