Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondom a fiúnak, hogy én nem bírom ilyen sokáig az ágyban, mint ő, akkor nem fogja rosszul érezni magát? 40 perctől 1 óráig simán nyomja, én nem bírom ilyen sokáig
Ha direkt megmondom, hogy ez nekem már nagyon sok, akkor nem fogja magát rosszul érezni? Vagy lehet ő ennyi idő alatt tud eljutni a csúcsra? Én már fél óra után száradok, nem esik már olyankor annyira jól.
Hogyan hozzam fel ezt finoman?
régen én is szexeltem 1-1.5 órát, azóta szerencsére letudtam ezt redukálni 20-40 percre
lehet ilyen téren fejlődni, ha akar az ember
Mint mindí, most is "csak" azt tudom mondan, hogy NAGYON FONTOS a partnerek közötti kommunikáció. Szerintem mindent meg kell és lehet beszélni. Elötte azt, hogy ki mire vágyik és hogyan? Közben a helyezkedéseket lehet megbeszélni (persze itt nem kongresszusra gondolok :-) Utána meg hát azért általábn mindenki vált szót a partner-(ek) ével.
Szerintem minden további nélkül beszéld meg a barátoddal, hogy neked mi a jó és hogyan és meddíg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!