Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok volt már olyan hogy a pasitok tett, mondott valami szemétséget szex közben ami olyan rosszul esett nektek, hogy abbahagytátok?
Nem a pasim volt, de lerib..ancozott egy srác mert azt hitte milyen izgi így beszélni hogy 'a kis rib...ancom vagy' meg 'jo k...rva vagy' es tarsai. Ott helyben hazaküldtem
A jelenlegi párom a kspcsolat elején szex közben adott egy pofont (nem a semmiből, akor már tudta hogy izgat a durvulás) viszont azt nem tudta, hogy engem ütött meg exem és erőszakolt meg. Előtte élveztem a pofont, azóta viszont nem birom elviselni szex közben. Szegény nem gondolta hogy érzékeny terepre lépett. Én meg próbáltam nem félbeszakítani a szexet de már nem bírtam élvezni utána és leállítottam inkább. Persze utána elmondtam neki hogy ezt inkább ne csinálja, aztán azóta se tette többet
(Barátnőm sztorija) Részeg volt. Nem állt fel neki rendesen. Mérges lett, majd azt mondta;
Már a f@szom sem áll fel rád.
Kis cicim van, ami hanyatt fekve szinte nem is látszik. Akkor pasim egyszercsak: inkább fordulj meg, így lelankad olyan fiús vagy.
Hát kösz bazd+, nem tett ámm be évekig.
Már 2-3 éve együtt voltunk, mikor szex közben azt mondta, hogy annyira jó vagyok, hogy ha majd megnősül egyszer, akkor legyek a szeretője. Legyen anyád, az!
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!