Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, hogy ne érezzem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne érezzem magam rosszul emiatt? L

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik valaki, rá szoktam gondolni, vagy képet nézek róla maszti közben. Félek, hogy nagyon zavarban leszek vagy rosszul fogom magam érezni, amikor találkozunk. Hogyan tudnám ezt elkerülni? Ti éreztetek már ilyet? Hogyan kezeltétek a helyzetet?
2020. szept. 25. 18:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
hány éves vagy?
2020. szept. 25. 18:48
 2/5 A kérdező kommentje:
20
2020. szept. 25. 18:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld majd meg önmagad adni és ne arra görcsölni, hogy mi lesz 😊
2020. szept. 25. 18:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha te vagy a lány akkor semmi gond ha zavarba jössz vagy elpirulsz. Ha tetszel a pasinak akkor még szimpi is lesz neki, mert azt érzékelteti hogy bejössz neki. S ne csak masztizgass a képeire, hanem amikor találkoztok vedd elő a legbűbájosabb mosolyodat :)
2020. szept. 25. 20:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Ne parázz,nekem be is jön valamennyire ha egy lány picit zavarban van.

Az meg hogy vonzódsz valakihez és rá gondolsz önkielégítés közben szerintem nem gáz.

2020. szept. 25. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!