Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha ezt mondja egy fiú milyen lehet neki?
Vagy átlagos vagy átlag alatti. Sok átlagos mérettel rendelkező férfi parázik azon, hogy elég lesz-e a nőnek:)
Az is lehet, hogy volt már rossz tapasztalata. Esetleg olyan nővel lett volna valami, aki a nagyot részesíti előnyben. (19+)
4#
Elég bátor azt gondolni, hogy tudod mit gondolnak mások.
Szerintem átlagos vagy az alatti.
Láttam apámét és férfi válaszoló vagyok.
apumé kinyújtózva lógva félmereven volt vagy 18-18-20cm
Mindig azt mondta:Fiam oda még a lof@sz is befér a nőknek csak nedves legyen.Nincs túl nagy farok csak száraz punci.Eztet mondta.Aztán együtt maradt a frigid anyámmal...
Ha egy pasi mondja, hogy számít a méret, akkor egyszerűen béna a szexben, béna az életben!
A párkapcsolatan nagyjából 1 - 2 %-ban kérdéses a férfi intim mérete. Ha valaki nincs tisztában evvel, akkor nincs tisztában a valós élettel, a valós párkapcsolatokkal! Olyan sokrétűek a viszonyok, hogy szinte a legutolsó kérdés, mekkora a pasi intim mérete. A külső és belső értékek, a kémia, az összhang, a megfelelő életvitel, a megfelelő élettér, a megfelelő lakókörnyezet, a megfelelő családi viszonyok, a megélhetés... jókor, jó időben, jó helyen lenni... Kibírni, elviseli egymás hülyeségeit... Túlélni együtt jóban és rosszban! Közhely, de nagyon igaz! Azok a párok, akik a nehézségeket is túlvészelik együtt, azok a tökéletesek! Amikor minden körülmények között számíthatnak egymásra!
Egészséges embereknek gyereket csinálni könnyű, becsülettel felnevelni, az valami!
Nagyon egyszerű válaszban: Kicsi a fasza, de ez miatt aggódik, akkor ő maga viszont egy nagy fasz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!