Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Voltál már vagy jársz prostiho...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál már vagy jársz prostihoz(rosszlányok)?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok itt úgy sincs értele tagadni.

csak pesten 1000 prosti a többi városban is van elég

én bevallom voltam

aki akar írjon kort is

25f

2020. okt. 15. 09:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Járok prostikhoz, néhány hónapos szünetekkel, Budapesten. 30f
2020. okt. 15. 09:15
 2/11 anonim ***** válasza:
65%
Voltam már és pont azt kaptam amire előzetesen számítottam - érzéketlen, szimpla tucatszex, "ürítés" nem több. Üzlet ahol adja a p.nát én meg fizetek érte.
2020. okt. 15. 09:21
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Még nem voltam de akaraok menni.

28f

2020. okt. 15. 09:27
 4/11 anonim ***** válasza:
95%
Voltam már párszor, de mostanában egyre inkább a masszázst választom. Jól esik ellazulni, felfrissülni, majd egy cumi a végén. Áhh, legjobb :) 41/F
2020. okt. 15. 09:38
 5/11 anonim ***** válasza:
94%
Voltam és leszek is. Szeretem, izgat ez a müfaj.
2020. okt. 15. 11:42
 6/11 anonim ***** válasza:
89%
10 éve járok rendszeresen
2020. okt. 15. 12:48
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2020. okt. 15. 12:51
 8/11 anonim ***** válasza:
87%
Voltam. Leszek is.
2020. okt. 15. 15:58
 9/11 anonim ***** válasza:
87%
járok.45f
2020. okt. 15. 21:16
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Életem legnagyobb pénzkidobása volt az a 15 ezer forint. A megbeszéltek felét nem teljesítette.

Megbeszéltük hogy együtt fürdés, natúr francia, mikor mondtam hogy fürödjünk le akkor azt mondta hogy már fürdött, így nem jön. Aztán kiderült hogy nem fürdött előttem, csak megtörölte magát ott lent wc papírral. (Mikor nyaltam éreztem a kis wc papír golyócskákat, majdnem elhánytam magam) plusz nem volt teljesen borotvált, hol volt szőr, hol nem.

A natúr francia úgy nézett ki hogy azonnal gumit húzott a félig álló farkamra

Szexnél csak 2 pózt vállalt, egy hangot nem adott ki, lehetett látni az arcán hogy már nagyon unja. Már 20 perce folyamatosan löktem amikor megkérdezte hogy mikor mész már el, másnak 5 percig tart. Na itt kihúztam, és elköszöntem tőle. Soha többet nem megyek ilyenhez

2020. okt. 16. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.