Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmennék prostihoz és eltöltenék vele egy órát 20 ezerért nem bánnám meg?Azt mondanám hogy megérte?
Figyelt kérdés
Én 20 ezret költök kajára, egyéb dolgokra egy héten.Ha elmennék prostihoz,ez a 20 ezer forint egy óra alatt elszáll a úgy hogy nem ettem belőle semmit.Esetleg a prosti megkínálna a lakásán egy pohár kólával vagy ropival.Elképzelhető, hogy mégis elégedett lennék és azt mondanàm megérte 20 ezer forintot?2020. szept. 16. 13:49
1/13 anonim válasza:
Hát nem hiszem. Szerintem sok értelme nincs. Bárki tud szerezni valami csajt. Azokra akik itt azt mondják nem azokra ne hallgass. Könnyebb nekik a gép előtt lenni egész nap, ki sem menni csak ha muszáj, és verni a fszt.
2/13 anonim válasza:
Látom fáj az igazság, ez betalált. Xd
3/13 anonim válasza:
Én már több lánynál is voltam, alapvetően azt mondom, megérte, hiszen azért mentem. Jobb és kevésbé jobb (de még mindig jó) élményeim vannak, kifejezetten rossz tapasztalatom sehol nem volt.
Szánj időt a választásra, ne hamarkodd el, nézz meg sok lányt, értékeléseket, képeket, és válassz.
Megoldás lehet az is, hogy először masszázsra mész, én is úgy kezdtem. Ott is olyat kell választani, ahol a masszázs is jó, már önmagában is megéri, és utána még le is szopnak, az valami fantasztikus :)
4/13 anonim válasza:
Habár nem vagyok prosti, de naponta járnak hozzám az irodámba különféle ügyfelek. Mindig van az asztalon kikeszítve nekik egy üveg víz és egy kis tálban kiszórva nassolnivaló. Szerintem egy prosti sem spórol ilyesmin, nem nagy összeg neki.
5/13 anonim válasza:
Általaban meg szoktak kinalni ebéddel is (ha esetefele mész, vacsorával), így nem teljesen üres gyomorral mész haza. Ropi az csak rágcsa.
7/13 anonim válasza:
#6-os: Persze. Van amikor en viszem a bacon szalonnat a gongyolt pulykamellhez.
8/13 anonim válasza:
Megbánnád. Főleg ilyen drágán.
9/13 anonim válasza:
A prosti azoknak való szerintem, akik kapcsolatban vannak, és titokban akarnak dugni. Ott a szerető veszélyes üzem.
10/13 anonim válasza:
hát vedd úgy mintha szolgáltatás lenne mondjuk elmész szabóhoz ó sem kaját adneked a prosti is szolgáltat mondjuk ha nem kell szex akkor lehet készít valami kaját 20 ezerért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!