Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha elmennék prostihoz és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elmennék prostihoz és eltöltenék vele egy órát 20 ezerért nem bánnám meg?Azt mondanám hogy megérte?

Figyelt kérdés
Én 20 ezret költök kajára, egyéb dolgokra egy héten.Ha elmennék prostihoz,ez a 20 ezer forint egy óra alatt elszáll a úgy hogy nem ettem belőle semmit.Esetleg a prosti megkínálna a lakásán egy pohár kólával vagy ropival.Elképzelhető, hogy mégis elégedett lennék és azt mondanàm megérte 20 ezer forintot?

2020. szept. 16. 13:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
#10 de én szex miatt mennék nem enni:)
2020. okt. 15. 09:18
 12/13 anonim ***** válasza:
akkor 1 órán át dughatod úgy ahogy akarod azt csinálja amit kérsz szerintem megéri
2020. okt. 15. 09:25
 13/13 anonim ***** válasza:
olyanhoz menj aki nem csak 1 élvezést enged 1 percért sok lenne ga gyors vagy
2020. okt. 15. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!