Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vajon a nős pasik hány százalé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon a nős pasik hány százaléka jár prostihoz?

Figyelt kérdés
2020. szept. 1. 09:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Az én férjem fél évig járt utána lebukott. Sajnos az okát nem tudom, hogy miért járt de elváltunk azóta.
2020. szept. 1. 09:27
 2/11 anonim ***** válasza:
35%
1.7%
2020. szept. 1. 09:32
 3/11 anonim ***** válasza:
93%

Rengetegen!

Az oka az, hogy otthon nem kapja meg maradéktalanul azt, amire vágyik!

Az, hogy egy nő "hagyja magát" ez ma már a nullával egyenlő!

Ok nélkül senki sem szórja a pénzét olyanra, amire nincs szüksége!

Le lehet pontozni, de aki lepontoz, azt nagy valószínűséggel megcsalják, mert nem néz szembe a valósággal!

2020. szept. 1. 09:40
 4/11 anonim ***** válasza:
93%

3#-as, férfiként reagálok a válaszodra. Igazad is van, és egy picit nem is.

A rengetegen azért túlzás, mert valóban az emberek (férfiak nők egyaránt) nem kapják meg maradéktalanul azt, amire vágynak, de egy bizonyos részük, csak hogy megtartsa a maradék kis morális tartását (lelkiismereti okokból) beletörődik, esetleg más dologba (szenvedélybe) menekül, amire az emberek nem mondják azt, hogy "megcsalás", pedig lényegében ugyanaz a tünet.

Egy másik része felismeri, hogy nem csupán szexuális értelemben nem kapják meg, amire vágynak, illetve, hogy az érzelem és a szexualitás szorosan összefügg a "maradéktalan" megkapásához. Ezeknek az embereknek, még ha tesznek is rá kísérletet, egy prostituált szolgáltatása kevésnek bizonyul. Ők inkább szeretőt keresnek, szeretőre vágynak.

Szóval, sokan nem járnak, ki sem próbálják vagy néhány alkalom után rájönnek, hogy azt a boldogságot nem kapják meg a prostituálttól, amire vágynak.

És valóban, óriási számban vannak azok, akik otthon sem kapják meg azt.

42F

2020. szept. 1. 10:09
 5/11 anonim ***** válasza:
88%
Van rálátásom a dolgokra mert nagyon sokat jártam de Én független vagyok soha nem jártam ha volt partner de az csak egy volt maradtak a prostik.De sokat beszélgettem lányokkal és az ember ilyenkor több év után bekerül bizonyos körbe több mindenről tud.Több ismerősöm is jár egy sem független!!!Van egy haverom rengeteget jár(senki nem gondolná róla) Én még ilyen sexuálisan túlfűtött embert az életben nem láttam.nagyon szép párja van amúgy meg 2 gyerek.Amit kevésbé értek hogy rengeteg hölgy hirdet nagyon szépek és csak sima sexkapcsolatot keresnek nem pénzesek.Havernak ilyenben is volt része jócskán most is van.De ezeket a hölgyeket nem igazán értem simán összeszedhetnének bárkit akár munkahelyen is inkább lefekszenek elsőre egy vadidegennel...Visszatérve a kérdésre a prostik szerint is legalább 80% nem független aki hozzájuk jár.Rengetegen járnak olyanok is akikről senki nem gondolná ez tuti!!!
2020. szept. 1. 10:29
 6/11 anonim ***** válasza:
85%
Ez változó
2020. szept. 1. 11:08
 7/11 anonim ***** válasza:
83%
Még nem férjem, de 4 éve együtt vagyunk és az előző párja mellett volt rá példa, hogy ment. Az oka ennek a kommunikáció, ha a 2 fél nem egyezteti az igényeit. Tőlem mindent megkap (napi szintű orális szex és szex, anális szex, fétiseink kiélése), így nincs neki miért menni.
2020. szept. 1. 13:10
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
7-es ó de naiv vagy. Nincs olyan hogy megkap mindent, az újdonságot nem tudod neki megadni. Aki egyszer már volt, sőt többször, az nagy eséllyel fog még menni az életben. Elég ha épp olyan hangulata van.
2020. szept. 1. 16:51
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs de ha tippelnem kéne akkor 20-40% között valahol.
2020. szept. 2. 02:22
 10/11 anonim ***** válasza:
75%

ja... a párzóképes férfiak 40% jár prostihoz, és újabb 40% meg a kolleginákat, a szomszédasszonyt, vagy sima egyéjszakást dug.

A többi meg impotens.

2020. szept. 2. 05:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!