Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A Nők hány százaléka "plázacic...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Nők hány százaléka "plázacica", átlagos vagy az alatti típusú?

Figyelt kérdés
Én egyébként olyan 15, 55, 30 % ra tippelek. Ebben a sorrendem ahogy írtam.

2020. jún. 12. 17:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez most a külsőre vonatkozik? A plázacica a szépségideálod?
2020. jún. 12. 17:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Külsőre
2020. jún. 12. 17:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szóval cs "plázacica", átlagos meg az alatti nő van. Hát a plázapicsákat nem nevezném szépnek, tehát a felsorolásból kimaradt a természetes szép nő!

Amúgy meg nem lehet a világ nőlakosságáról reprezentatívan meghatározni, főleg, hogy a "szépségideál" sem egyforma mindenhol. De ha csak a magyar nőlakossagot nézem, akkor sem.

2020. jún. 12. 17:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Településmérettől és életkortól is függ. Plázacicából értelemszerűen Bp-n van a legtöbb, de ahogy fent is írták szerintem inkább műanyag biodíszletnek mintsem szépnek nevezném őket.
2020. jún. 12. 18:55
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem a plázacicamit takar:D azok pont hogy ilyen kis fiatal tunik szoktak lenni akiket nem nevetnék külsőre se szexinek. Plusz van ronda plázás csaj is. Szóval ez nem tudom miféle kategória
2020. jún. 12. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!