Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogyan kezelitek, hogy mindenki meg akar dugni titeket?
Figyelt kérdés
Egyre nehezebb újabb lepattintó szöveget kitalálnom. A régieket már unom... Én mindig udvarias vagyok a fiúkkal, nehogy megbántsam a kis lelküket... Jobb a békesség, egy-két dologra még jók lehetnek később.2020. okt. 13. 20:51
2/20 anonim válasza:
Nem akar mindenki, de aki igen, azt úgy, mintha ott se lenne.
3/20 anonim válasza:
Kerdezo!!
Nagyot kacagtam mikor olvastam...
"egy-két dologra jók lehetnek."
Mégis mire????
4/20 A kérdező kommentje:
3: Szekrényt arrébb tenni, autót megszerelni pl.
2020. okt. 13. 20:55
5/20 anonim válasza:
Ezek nem érnek meg annyit, hogy sokáig elviseljem őket.
7/20 anonim válasza:
Kérdező!
Nem azért.. De te normális vagy???
8/20 anonim válasza:
Normálisan megmondom ha nem akarok tőle semmit. Ne te érezd magad kellemetlenül. Ha őszinte vagy és korrekt nincs okuk a sértődésre. Ha hitegeted őket az nem jó
9/20 anonim válasza:
Ha ismeretlen, akkor azt mondom hogy bocsi de van pasim. Ha közelebbi ismerős, akkor meg azt h bocsi de másba vagyok szerelmes és nem keresek senkit most. Ez a legjobb, mert nem bántod az önbecsülésüket, viszont ott maradnak neked szekrényt eltolni, mert reménykednek h később lesz esélyük. 😊
10/20 anonim válasza:
Ez szerintem hülyeség, én férfiként nem akarok annál se rosszabb, se jobb csajt megdugni, mint amilyen én vagyok. Ha valakit meg akarok dugni, akkor megdugom, vagyis megdugnám, ha a nők úgy működnének, hogy nem egyből azt hiszik, hogy egy fejszés gyilkos vagy. Így először meg kell győzni őket meg beszélgetni velük, amihez sokszor nincs erőm, energiám, időm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!