Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit kezdetek, hogy kezelitek...

Mit kezdetek, hogy kezelitek 3 év körüli gyereketek öltözés körüli hisztijét? Ha reggel nem akar öltözni válogat mit akar felvenni, nem akar cipőt húzni. Elkésel oviból munkahelyről. Hogy lehet véget vetni a reggeli hisztiknek?

Figyelt kérdés
Kinek mi vált be?
2015. nov. 16. 22:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

őt is bevonni

adni neki feladatot pl ő gombolhatja be, vagy kötheti meg, vagy amit tud

2 féle ruhát kitenni, hogy választhat melyiket szeretné

vagy a mesés mintákra hangsúlyt helyezni próbálni arra terelni a figyelmét, "húúú a cicás zoookni, nézd"

stb

2015. nov. 16. 22:09
 2/19 anonim ***** válasza:
44%
Én igazán lágyszívű vagyok, de egyszer egy ilyen esetben levettem róla a ruháit beleállítottam a fürdőkádba és ráengedtem a hideg zuhanyt pár másodpercre. Olyan sokkot kapott, hogy abbamaradt az üvöltés, csak a szipogás maradt. Megtöröltem, felöltöztettem, elvittem az óvodába, hangja nem volt, csak szepegett és soha többé nem ismétlődött meg a dolog.
2015. nov. 16. 22:16
 3/19 anonim ***** válasza:
57%
2es:büntetném az ilyet.
2015. nov. 16. 23:05
 4/19 anonim ***** válasza:
67%

Előző nap kikészítjük együtt a ruhát.

Ha hiszti van (nagyon ritkán) megfogom és felöltöztetem, szerencsére még én vagyok az erősebb:)

Mielőtt valaki kiakadna, természetesen sosem bántottam, ellenzem az erőszakot, de a kezét bizony lefogom amíg ráhúzom a pulcsit, ennyi. De ez csak végső esetben, legtöbbször elég, ha éneklek vagy mesét mondok neki közben és az eltereli a figyelmét:) Vannak mondókák is öltözésre, ki lehet találni sajátot is.

2015. nov. 16. 23:06
 5/19 anonim ***** válasza:
52%
Fogom és felöltöztetem ,és én valasztanám ki ruháit nem ő ,lényegesen gyorsabb .
2015. nov. 17. 05:08
 6/19 anonim ***** válasza:
54%

2!

Nem vagy normális. Remélem a kedves apuka egyszer veled is megcsinalja, azt erdemelned.

Kérdező!

Mi este együtt kikeszitettunk két vagy három fele összeállítást és azok közül választhatott reggel. A gyorsaságért pedig jutalom jár, kivalaszthatta, mit viszek neki amikor megyek érte.

2015. nov. 17. 05:12
 7/19 anonim ***** válasza:
83%
2es módszerét velem is csinálta anyukám. Gyerekkorom óta nem tudom elfelejteni, nagyon rossz emlék :')
2015. nov. 17. 07:13
 8/19 anonim ***** válasza:
87%
Ő öltözik, mi dicsérjük. Csak a gombokkal és a cipzár összeillesztésével kell segíteni, de az pár másodperc, ő pedig kap elég időt (eleve úgy számolunk), hogy magától elpiszmogjon az öltözéssel.
2015. nov. 17. 07:48
 9/19 anonim ***** válasza:
43%

Hiába háborodtok fel 2-eskén, néha mostohaöcsémre is ráfért volna, akkor talán nem ordított vna még kilenc évesen is sakálként, ha vmi nem úgy volt, ahogy ő akarta.

Csak az anyja is jaj, szegény kisgyerek, aki aztán úgy a fejére nőtt, hogy az elképesztő...

Velem is üvöltött, ha "ellentmondtam" neki (egy tök naqgy fsságot nem engedtem megcsinálni), hát, akkor majdnem szájon vágtam.

2015. nov. 17. 08:23
 10/19 anonim ***** válasza:
68%

Amúgy ELŐZŐ nap összeválogatjuk, mit venne fel, és tudja, hogy jól meg kell gondolnia, mert másnap nincs időnk (sokáig alszik :)) variálni.

Egyszer verte ki a hisztit, hogy ő nem, elvittem pizsamában (nem volt hideg, de nem álltam le vele hadakozni).

2015. nov. 17. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!