Anyák napi ünnepsége ti mit vesztek fel? Hogyan öltöztök fel? Fodrászhoz mentek?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 28. 14:05
1/13 anonim válasza:
Fekete gatyót veszek, meg valami felsőt, ami még rámjön. Fodrászhoz nem megyek, majd csak kivasalom, meg kisminkelem magam, szolídan :)
2/13 A kérdező kommentje:
egyenlőre nálam is ez a ruhamenü :)
2015. ápr. 28. 14:13
3/13 anonim válasza:
Mivel munkából fogok beesni oda így ami aznap épp rajtam lesz. Amúgy is csinosan kell járnom munkába, nem fogom még jobban kicsípni magam. Fodrászhoz ezért biztosan nem fogok elmenni.
4/13 anonim válasza:
Farmernadrág, meg valami normálisabb felső. Fodrászhoz amúgysem tudok járni, nemmég az anyáknapjáért...
5/13 anonim válasza:
Engem oviba érkezéskor egyénileg fog köszönteni a csillagom, kis virágos asztalnál, verssel, énekke, ajándékkal. A mi ovinkban így szokás. Felveszek valami csinosabb nadrágot egy szép felsővel, amiben egyébként is járok dolgozni. Fodrászhoz emiatt nem megyek, főleg nem reggel hatkor, hogy hétre még odaérjek az oviba :)
6/13 anonim válasza:
Szia! Igyekszek csinos lenni. szoknyát nem akarok,mert az ovis székeken abban feszengek,farmert se...így fekete nadrág,csinos felső,smink (amit nem szoktam) Fodrászhoz megyek,mert a barátnőm a fodrászom :)
7/13 A kérdező kommentje:
pedig én bizony gondolkoztam a fodrászon is :))
lányom nagyon készül, annyira édes, ennivaló
itthon már sutyiban előadott egy-két dolgot
2015. ápr. 28. 14:33
8/13 anonim válasza:
"normális" öltözetben, tehát ahogy dolgozni megyek, vagy utcára, nem öltözöm ki. Fodrászhoz sem megyek.
9/13 anonim válasza:
Nemsokára aktuális a hajfestésem, itthon csinálom, csokibarnára. Szombaton a H&M-ben vettem egy csinos felsőt, nadrágom van. Fekete vagy barna lesz rajtam.
10/13 anonim válasza:
Én megyek fodrászhoz. :) Amúgy is aktuális lenne a vágás, aznap szabin lesz a férjem, csak így nem délután, hanem délelőtt megyek.
Szerintem fekete nadrágot és csinosabb tunikát veszek fel, szolidan sminkelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!