Magatok vágjátok a gyereketek haját, vagy fodrászhoz viszitek?
Hát, az évek során kicsit belejöttem, de inkább türelmes vagyok, mint ügyes, és ebből a szempontból mázli, hogy fiú, mert nem katasztrófa, ha kissé rövidebb lesz végül, mint ahogy terveztem. :)
A nehezítés, hogy rengeteg haja van, és azt szereti, ha „olyan kb. 5 cm-es a hajhossza, vagyis nem lehet simán géppel végigmenni rajta.
Azt hiszem, nekem is egész kicsi korától kellett volna fodrászhoz járatni, akkor hajlandó lenne elmenni. (Érdekes, hogy fogorvoshoz simán jön.)
A legtöbb hajnyirógéppel már lehet 42mm-re vágni..az már majdnem 5 cm:) és nincs vele macera..
Én magam vágom 17hónaposom haját..azelső alkalmat végig sirta azóta csak tv-zik közbe! Ja és persze géppel..nyáron most oldalt 12mm,felül18:)mm
A lányomnak, míg kicsi volt, én vágtam, mostanában már fodrászhoz viszem, bár csak igazíttatni, mert hosszú haja van.
A fiamnak (16 hónapos) én vágom géppel. Szerencsére mindketten szeretik a fodrászkodást, nincs vele gondunk. :)
3 éves lesz a fiam,én vágom a haját géppel.fél éves volt,amikor először levágtam a haját,nagyon kopaszodott hátul a babahaja,így levágtam kicsire.azóta is rendszeresen vágom,most a nagy melegben 9 milisre,így nem izzad.
fodrászhoz majd akkor viszem,ha már ő maga kéri,mert frizurát akar.de szerintem az majd csak sulis korában lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!