Magatok vágjátok a gyereketek haját, vagy fodrászhoz viszitek?
Figyelt kérdés
Ez csupán érdeklődés, hogyan szokták ezt az emberek inkább. Sajnos én magam vágom, mert a fiam nem hajlandó fodrászhoz menni (nagycsoportos ovis).2012. júl. 12. 21:37
11/15 anonim válasza:
Nekem meg nincs pénzem fodrászra, ezért vágom magam a hároméves kislányom haját. Egyszer eljött velem fodrászhoz és ő is be akart ülni a székbe, a fodrász megigazította a haját, de semmivel nem let jobb, mint amilyenre én szoktam vágni, csak neki gyorsabban ment.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, úgy látom, a gyerekek általában bírják a fodrászt, csak nálunk ilyen mumus. Sebaj, mindenkinek kell valami dili. :)
A 6. válaszolónak üzenem, aki a fiai és az apjuk haját is maga nyírja, hogy ő aztán igazán ügyes lehet, én a férjemét nem merném.
2012. júl. 13. 10:38
13/15 anonim válasza:
ha türelmes a kisfiad,mint az enyém is,megvárja míg beszáríttatom,hátha tetszene neki...esetleg próbáld ki,hogy bejelentkezel,elviszed magaddal,én is így tettem,azóta a fodrásznéninek simán engedi hogy vágja a haját,megismerkedett vele addig is,és feloldódott.sok sikert,de az sem gáz ha te vágod,én is akkor viszem ha frizurát akarok,egyébként ebben a melegben letolom neki 4mm-re,golyófejű frizurára,ez megy!
14/15 anonim válasza:
Nálunk is úgy van, hogy apát és a fiúnkat is én nyírom géppel (3 éves lesz). De volt már rá példa (télen), hogy fodrászhoz vittem, azt is bírta.
15/15 anonim válasza:
Fiamnak én nyírom a haját, 3 éves lesz szeptemberben. Valahogy így alakult, bár lehet rábeszélem majd, hogy vágja le az a fodrász bácsi a haját, aki az apukájának is szokta. Legyen igazán jó frizurája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!