Hány napot van a gyereketek egy héten a bölcsiben?
nekem minden nap megy a fiam,de van egy kisfiú,aki eleinte heti két napot ment,mert az anyukája csak annyit dolgozott,aztán lett belőle 3-4 nap,ahogy volt munkája.
viszont meg van határozva,hogy hány nap hiányzás után kell orvosi igazolás,akár betegség miatt hiányzik,akár nem,erre kérdezz rá.én nem tartom szerencsésnek,hogy két napot megy,hármat mamázik,max úgy,hogy hétfőtől megy csütörtökig,és akkor a péntek mama,a hétvége meg otthon.ez még így jó is szerintem
Persze, lehet, csak meg kéne előre beszélni a mamival hogy mondjuk minden hétfőn, vagy minden pénteken van nála a gyerek, mert akkor hó elején úgy kell fizetni az ebédet!
Nálunk ha pl. kedden nem megy a gyerek, előző nap 8-ig kell szólni, hogy nem lesz aznap a gyerek, mert akkor tudják csak lemondani az ebédjét, ha nem szólok, ki kell fizetni.
Na meg a gyereknek is jobb, ha pl. Hétfőn és pénteken van a mamival, mert akkor kedd szerda csütörtök folyamatosan megy Bölcsibe, míg ha egyik nap Bölcsi, másik nap mama, lehet harmad nap nem akar menni majd Bölcsibe, mert inkább menne a mamához, és sírás rívás lesz ha ott akarod hagyni!
De miért adod Bölcsibe, ennyi erővel a Mama is vigyázhatna rá, ha ennyire szereti az unokát, és szívesen van vele, nem probléma neki!
Szia!
Az én fiam is minden nap járt.Én 2 napot dolgozom 2 napot nem,megtehettem volna,hogy amikor szabadnapos vagyok,akkor nem viszem,de egy pici gyereknek kell a rendszeresség.
Egyébként meg kell beszélni a vezetővel és a gondozónőkkel.
Köszönöm a válaszokat!
A nagyi a város másik végén lakik, és nem is tudja minden napra vállalni, ezért kell a bölcsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!