Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá, ha levetkőzés után ilyen testet látnátok?
Figyelt kérdés
Egy műtét miatt a mellem alatti résztől egészen a szeméremcsontomig fel lettem vágva és még èvek múltán is nagyon látszik a nagyméretű heg.2020. okt. 10. 14:53
21/41 anonim válasza:
60 centi vágás és varrás van a hasamon. Kicsit keloidos is egy szakasz.
Bikiniben járok, sőt, néha haspólóban. Engem sem és a partnereimet sem zavarta ezidáig. Szóval szard le.
22/41 A kérdező kommentje:
Az enyém 30 cm-es. Én mióta megvan a hegem csak egyrészes fürdőruhát hordok, valamint a haspólóimat is odaadtam a barátnőimnek, nem akarom az embereket sokkolni a látvánnyal.
2020. okt. 10. 16:14
23/41 anonim válasza:
Szerintem nem az zavaró, hanem hogy volt azóta már mindenféle "kapcsolatod", pedig csak két éve történt.
24/41 A kérdező kommentje:
Én kérek elnézést, hogy nem maradtam benne nem működő kapcsolatokban. 2 rövidebb kapcsolatom volt és 4 pasival voltam kapcsolaton kívül. Szerintem ez átlagos, nézz körül a férfiak között, nem kevés közülük hetente más lánnyal van. Szexre szükségem van, bármilyen csúnya is a hegem.
2020. okt. 10. 16:30
25/41 anonim válasza:
Nem hiszem hogy zavarna. Te a hegeddel vagy tökéletes csak el kell fogadnod. És megtalálni azt a férfit aki szintén így vélekedik róla
26/41 anonim válasza:
Ha szerelmes vagyok valakibe akkor nem számít 27f mondjuk még nem voltam sose nővel
27/41 anonim válasza:
Szerintem vegyél egy mély lélegzetet és menj strandra bikiniben (vagy anélkül:-), vedd fel a haspolodat. Meglátod, hogy mennyire nem fog számitani a környezetednek és talán megnyugszol, hogy nincs veled semmi baj!!!
28/41 anonim válasza:
Lehet, hogy átlagos az aktusok száma ennyi emberrel, de attól, hogy mások mit csinálnak, a két év alatt hat partnert nem fogja egyikünk se jobbnak vagy rosszabbnak értékelni. Az is egy dolog, hogy nekem ennyi már soknak számítana másnál, de ez én vagyok - csak máshogy gondolkodunk, ennyi.
Bocsi, nem akartam elterelni a témát, sem általános véleményt megfogalmazni.
29/41 anonim válasza:
Attól függ milyen partnereid vannak.. Nyilván az értelmesebb még ha nem tetszik nekik sem fejezik ki. De szerintem egy heg annyira nem nagy dolog mint te azt gondolod.
30/41 anonim válasza:
Azért mondtam, mutass képet. Ezt látni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!