Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fiú-lány barátság általában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiú-lány barátság általában mindig így működik?

Figyelt kérdés
Hogy a fiúnak amúgy bejon a lány, és bármikor simán benne lenne vele egy körben... Mármint észrevettem, hogy az összes fiu barátommal úgy kezdődött a kapcsolatom, hogy egy kicsit próbálkoztak de friend Zoneba kerültek, de attól még mindig sokszor mondják hogy nagyon szép vagyok... Sőt,sosem aludtam úgy fiu barát mellett hogy ő ne próbálkozott volna be... Az összes fiu-lány barátság ilyen?? 21L

2020. okt. 5. 16:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Akikkel eddig jóban voltam (fiúk), sosem próbálkoztak be nálam, pedig nem gondolom, hogy különösebben csúnya lennék. Igaz, nem is aludtam mellettük, max. abban az értelemben, hogy ugyanabban a házban voltunk.
2020. okt. 5. 19:46
 12/17 Pretorius25 ***** válasza:
100%
Igen, ez az együttalvás egy eléggé nagy kockázat...
2020. okt. 5. 19:57
 13/17 anonim ***** válasza:
73%
Amúgy én nem értem. Szerintem nincs olyan (heteró) pasi, aki ne kívánna meg egy csajt, ha az vele alszik, persze, hogy bepróbálkoznak. Ez olyan, mint hogy meglengeted a kutya előtt a kezed, aztán csodálkozol, miért harapta meg. Miért kell direkt kitenni ennek? Szerintem ahhoz, hogy barátság maradjon, néhány szabályt be kell tartani
2020. okt. 5. 20:03
 14/17 Pretorius25 ***** válasza:
88%
Szerintem is, ez az együttalvás lánybaráttal című műsor, ez olyan, mintha a lány direkt ingerelni akarná a fiúbarátját... Ha meg az bepróbálkozna esetleg, akkor meg ő a szemét, mert tönkre akarja tenni a barátságot!
2020. okt. 5. 20:22
 15/17 anonim ***** válasza:
86%
Egy csinos, szép lány barát esetében, nyilván a fiú megdugná a lányt az első adandó alkalommal. Ha nem így lenne, az komoly problémára utalna a fiúnál.
2020. okt. 5. 21:05
 16/17 anonim ***** válasza:
26%
Igen, normál esetben így működik.
2020. okt. 6. 04:27
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem így van .. nekem olyan mintha a testvérem lenne mint a 3 fiú barátom .. eszük ágában sem volt nekik soha kikezdeni velem pedig aludtunk együtt nem egyszer nem kétszer ... úgy viselkednek velem mint az összes többi fiú baratukkal ..
2020. okt. 6. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!