Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiú-lány barátság általában mindig így működik?
Kérdező!
Nem, nem ilyen az összes..
Neked nem tudom mi van.. 😂
2020. okt. 5. 16:21
Nem így működik, csak akinél eleve benne van a pakliban hogy meg akar búbolni. Mondjuk szó se róla a férfiak többsége sokkal hamarabb kapható egy kis könnyed, kötetlen szexre mint a nők. Szóval ha friendly zone-ban lévő haverodnak "bekínálkozol" akkor nagy eséllyel benne lesz (fordítva már nem ennyire így van).
2020. okt. 5. 16:25
igen, az összes.... nálunk is így van, a legjobb fiú barátommal alakult ki a legjobb barátság extrákkal kapcsolat.... a lényeg, hogy mindenki helyén kezelje a történteket
21/l
2020. okt. 5. 16:25
Ez nem feltétlenül így van. Nyilván ha sülve-főve együtt van valaki akkor könnyen kialakul, de bizonyos távolság tartásával fel sem merül bennem hogy legyen több. A lány barátaimra úgy tekintek mintha a testvéreim lennének. Mindkét véglet előfordul, felesleges általánosítani
23F
2020. okt. 5. 16:33
anno nekünk a középsulink tele volt csajokkal (kb. ötször annyi lány volt, mint fiú, a mi osztályunkban pedig még ennél is erősebb lánytöbbség volt), így törvényszerűen elég sok lány is volt a barátaim között
egy részük semmilyen körülmények között nem volt pálya szexuálisan, mert egyszerűen nem jöttek be, ezen semmi nem változtatott, az se, hogy mennyire voltam kiéhezve
akiket pedig vonzónak találtam, azoknál sem kockáztattam a több éves baráti viszonyt azzal, hogy bepróbálkozzak
2020. okt. 5. 16:37
Nekem nincsenek ilyen barátaim, egyikükkel sem vonzódunk egymáshoz. Mondjuk együtt aludni sem szoktunk, akkor lehet, bepróbálkoznának...
2020. okt. 5. 16:40
Nincs olyan férfi aki ha egy szexi lánybarátja bepróbálkozik elutasítja :D ha megis akkor az meleg. saját tapasztalat
2020. okt. 5. 18:17
99%-ban mind ilyen. Biztos lehetsz benne hogy az összes fiú barátod többet akar tőled.
2020. okt. 5. 18:26
Nem mindegyik fiú-lány barátság ilyen. Nekem is vannak lány barátaim: vannak csinosak és kevésbé csinosak közöttük. A csinos lányoknál nem bánnám, ha lenne kicsit több, mint barátság. Néha én is bepróbálkozok óvatosan.
2020. okt. 5. 19:34
Ha a lány barát nem jön be mint Nő a fiú barátnak, akkor lehet Tényleges fiú-lány barátság köztük! Ha a lány bejön a fiúnak, akkor úgy működik, ahogy a kérdező leírta, hogy a fiúbarát/barátok bepróbálkoznak. Ha igen a válasz, akkor egy nagyon jó párkapcsolat lehet belőle, ha nem a válasz, és felnőttként tudjátok kezelni, akkor marad a barátság, de bármikor kapható lesz a fiú a szeretői státuszra... Ennyi! Ez így működik! Saját tapasztalat! Volt így is, úgy is az életemben!
2020. okt. 5. 19:37
Kapcsolódó kérdések: