Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csók után lehet még barátság?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csók után lehet még barátság? Mit gondoltok erről úgy általában és a lenti esetben?

Figyelt kérdés
Van egy barátom akivel egy buliban kicsit összegabalyodtunk. Ő akart többet is de en nemet mondtam. Szerintetek ezután ugyanolyan lesz a viszonyunk mint eddig?

2019. jan. 13. 00:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Hogy a kifli ára?
2019. jan. 13. 01:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Passz. A legjobb barátommal sosem volt köztünk semmi és nagyon szigorúan tartottuk ezt a barátság keretet. Emiatt is tudok talán megnyílni neki eléggé ahhoz, hogy a legjobb barátom legyen.

Nem ennyire közeli barátom, de van olyan is, akivel randiztunk, meg is csókolt, végül nem lett belőle semmi. Eltelt pár év, addig is tartottuk a kapcsolatot, de csak barátilag. Nem tudom... Hiába nem akarunk egymástól már semmit, meg hiába foglalkozik más nőkkel, szemtelenebb szokott lenni és kevésbé is bízom benne a másikkal szemben. A másik atomrészegen hazavinne, bevágna az ágyba és otthagyna egyedül. Ő valószínűleg rám mozdulna ugyanúgy, mint régen...

Bár ez emberfüggő.

Olyannal még nem volt dolgom, hogy adott volt egy barátság, történt valami és minden ment tovább... Az ilyenek nálam utána megszakadtak, mert a másik fél képtelen volt már úgy viselkedni velem és elveszett az a varázs, amit a lazaságunk adott bele.

2019. jan. 13. 06:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha ő többet akar ez már eddig sem volt barátság ki kell ábrándítsalak!
2019. jan. 13. 07:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Minek csókolóztál vele, ha nem akarsz tőle semmit?
2019. jan. 13. 08:03
 5/6 A kérdező kommentje:
4es válaszoló. Buliban voltunk, nem keveset ittunk is már és ő csókolt meg engem.
2019. jan. 13. 14:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát akkor csak gratulálni tudok. Aki öntudatlanra issza magát, és részegen olyan dolgokat követ el, amit józanul nem tenne, azt nem tudom sajnálni. Az ilyen csak annyiban különbözik a prostitól, hogy még pénzt kérni sincs elég esze.
2019. jan. 13. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!