Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az, hogy nem lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy nem lehet egy nő és egy férfi között, , barátság extrákkal", mert mindig valamelyik fél többet kezd el érezni? Általában a nők. Hát én is így jártam most.

Figyelt kérdés
Mit lehet tenni? Bevallani nem merem mert félek elveszítem , de viszont ő is szeret velem lenni, de még az elején megbeszéltük,hogy nem akarunk kapcsolatot , tényleg jók vagyunk együtt szexben is és mindent meg is tudunk beszélni ....
2015. szept. 30. 15:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Tényleg nem mükődik...:D Még a sima barátság sem. Vagyis az én tapasztalataim alapján nem.

Az egyik fél akaratlanul is többet fog érezni! És az én esetemben általában az a férfi szokott lenni!

Hiába van az elején minden tisztázva...Egyszerűen az érzéseknek, érzelmeknek nem lehet parancsolni.

Mit lehet tenni? Vagy megtudjátok beszélni vagy nem. Szerintem nem fogjátok tudni, mert te csak egy barátot látsz benne extrákkal, ő meg már többet...És ebből bizony bonyodalmak fognak lenni.

Nagyon úgy tűnik, hogy ez a dolog csak rajtad múlik. Mondd meg neki, hogy nálad maradt a régi felállás...Semmi esetre se álltasd, mert később rosszabb lesz!

2015. szept. 30. 15:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Szövegből úgy ítélem te vagy a szerelmes fél. Bár azt nem tudni a fiú vagy, vagy a lány, de ez nem is fontos.

Sajnos nekem nemrég lett vége egy ilyenfajta barátságnak. Nagyon jó barátok voltunk, majd elkezdtük a szex témát feszegetni minden szinten, de a dolog soha nem történt meg. Majd a hölgy a jó barátságra hivatkozva hanyagolni kezdte ezt a dolgot, de a barátságot is. Most pár hét elteltével már nem is beszélünk.

A te esetedben akkor lesz jó vége, ha a másik fél is idő közben szerelmes lett, de erre van a legkisebb esély. Minden más esetben szenvedés lesz és talán minél jobban belebonyolódsz, annál nehezebb lesz kiheverni.

Ezek lapján kell mérlegelned a dolgokat. Sok sikert!

2015. szept. 30. 18:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Ilyenkor meg kell beszélnetek a dolgokat. Nálunk a srác találta ki hogy belémszeretett ráadásul nagyon kis idő után. Azóta elvileg jóban vagyunk de féltékeny ha fiúkkal lát pedig azóta volt már több lánnyal is szóval el3g bonyolult dolgok ezek mindenképp tisztázzátok 3s semmiképp se hitegesd szegenyt
2015. okt. 12. 18:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Ilyenből nem lehet jól kijönni. Nálunk pl. tök jól működött viszonylag sokáig (1 év), azt hittem, mi vagyunk a kivétel. Nem is akart egyikőnk sem többet, nem bonyolódtunk bele érzelmekbe, a lehető legieálisabb helyzet volt: amúgy is sokat lógtunk együtt, így a programozás része is megvolt alapból a dolognak, és szexuálisan is nagyon összeillettünk. Ellenben egyikőnk sem akart komolyabb kapcsolatot, így elvoltunk: nem voltak elvárások, számon kérések, kötelező programok stb.

Aztán nemrég megismert egy nőt, ráadásul általam (kolleganőm), és összejöttek, hatalmas a szerelem, én meg nemes egyszerűséggel szó nélkül le lettem pattintva. Ami érthető, és nem is úgy visel meg lelkileg, csak biztonságban éreztem magam eddig, volt egy bejáratott, fix, működő dolog, és most hirtelen semmi. És ez rossz érzés. Szóval még úgy is sérülhet valaki, ha nincsenek "érzelmek".

2017. nov. 16. 10:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Bocsánat, most látom, hogy ez egy 2 évvel ezelőtti kérdés... :P
2017. nov. 16. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!