Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/22 anonim válasza:
Milyen?
Egyébként nagyon nehéz. Szerinted miért váltogatja mindenki oly sűrűn a partnerét, mint a fehérneműt?
3/22 Spiritrobber válasza:
Igen, de ha ez megnyugtat a szebbik nemnek sincs könnyebb dolga
4/22 anonim válasza:
milyen? azt nem írtad
nekem nem nehéz, bár kinek mi a normális
5/22 anonim válasza:
Aki normális, az nem váltogatja a partnereit, hanem nem fekszik le akárkivel.
6/22 anonim válasza:
Nem! Nekem soha nem okozott problémát a csajozás! Átlagos anyagi létben élő, duci srác voltam, sportoltam, akkor is erős alkatú maradtam, majd mackós lettem. Mégis mindig volt barátnőm. Nem rondák, sőt, akadtak kifejezetten bombázók is.
49 éves vagyok (180 magas, 120 kg) és mai napig jól megy a flörtölés. Havonta legalább egy olyan nővel hoz össze a sors, akinek bejövök.
7/22 anonim válasza:
6-os vagyok. Félreértés ne essék, manapság nem bújok ágyba új partnerekkel, legfeljebb flörtölök. Boldog házasságban élek, nem csalom a nejem.
8/22 anonim válasza:
6. De csak azért mert egy dagadtnak is hamarabb adnak esélyt mint egy genetikailag sovány férfinak.
9/22 anonim válasza:
Ha ez alatt azt érted hogy olyan aki nem csal meg, nem hazudik, nem hisztériázik mindenen, esze is van, megbízható, érti a viccet és még nem is néz ki olyan rosszul, akkor igen, nagyon nehéz.
10/22 anonim válasza:
9. Nem ért alatta semmit, mert nem fejtette ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!