Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti visszautasítanátok egy ilyen ajánlatot?
Figyelt kérdés
Mondjuk egy kolléganő felajánlaná, hogy egy nap bemegy az irodádba és minden viszonzás nélkül kielégítene szájjal, és már menne is. Nem lesz következménye, nem akar szexkapcsolatot, párkapcsolatot, teljesen titokban tartaná, csak ennyit szeretne tőletek.
Tegyük fel bejönne a nő, külsőre belsőre, szoktatok beszélgetni, szívni egymás vérét, flörtölgetni.
Viszont nős vagy.
Mit szólnál egy ilyen ajánlathoz?
2020. okt. 4. 16:03
1/17 anonim válasza:
Nem vagyok nős felőlem mehetne minden nap én egy szót se szólnék senkinek.
2/17 anonim válasza:
Igen.
Nem vagyok egy féreg, hogy megalázzam azt, akit szeretek.
3/17 anonim válasza:
Hat jo kerdes. Ez sokmindentol fugg azert es nem fekete feher. Az nyilvan fekte-feher h ez megcsalas. De ha otthon nek stimmelnek a dolgok az agyban, hajlamosak belemenni a ferfiak. Kerdes h a lelkiismerettel el tud-e szamolni.
5/17 anonim válasza:
Nem mennék bele, van gerincem.
28F
6/17 anonim válasza:
Független vagyok és a számat is tudom tartani. Örülnék az ilyen alkalmaknak rendszeresen!
7/17 anonim válasza:
Senkit nem érdekel hogy van férje.
Én simán bent vagyok.
8/17 anonim válasza:
Kapcsolata válogatja, hogy ki mként dönt egy ilyen helyzetben. Ha szereted a nőd, és ő is szeret, létezik köztetek a bizalom, az elutasítás nem lehet kérdés. Viszont vannak olyan körülmények-elhidegülés,sorozatos megcsalás,hazugság és bizalomhiány stb- ahol ez mindenképp megtörténik. Akár egy másik nővel...
9/17 anonim válasza:
Élnék a lehetőséggel ha adódna!!
10/17 anonim válasza:
Én nem mennék bele, van egy szerelmem és más nem kell.
Lehet higy ő nem tudná meg, de én tudnám. És az épo elég.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!