Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti visszautasítanátok egy ilyen ajánlatot?
Mondjuk egy kolléganő felajánlaná, hogy egy nap bemegy az irodádba és minden viszonzás nélkül kielégítene szájjal, és már menne is. Nem lesz következménye, nem akar szexkapcsolatot, párkapcsolatot, teljesen titokban tartaná, csak ennyit szeretne tőletek.
Tegyük fel bejönne a nő, külsőre belsőre, szoktatok beszélgetni, szívni egymás vérét, flörtölgetni.
Viszont nős vagy.
Mit szólnál egy ilyen ajánlathoz?
Barátnőm irodában túlórázott egy nős kollégájával, aki elárulta azt a vágyát, hogy amíg ő a számítógép előtt ül, "valaki" lecumizza.
Pár perc múlva teljesült is a régi álma.
Hát ha házas vagyok akkor nyilván nem. Kivéve ha ez meg van engedve a kapcsolatunkban.
Ha nincs és nagyon vágyom rá akkor max megbeszélem a felesègemmel, hogy bocsi nekem ez most muszáj, úgyhogy le fognak szopni...
De hozzá kell tennem hogy nem vagyok házas, és tényleg csak akkor leszek ha komolyan gondolom akkor viszont a közös élet lesz a cél, nem hiszem hogy holmi szopással el lehetne csábítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!