Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok ezt le?
A 18 éves lányom, elég szabadon beszél nekem a szexuális életéről meg az ehhez kapcsolódó dolgokról. Helyes szerintetek hogyha hagyom hogy ilyen közvetlenül beszélje meg ezeket velem? Vagy inkább jelezzem neki, hogy ebben a barátnői jobb partnerei lennének?
N
Helyes. Én is örültem volna ennek anno, az én szüleimmel ez nem lehetett téma.
Én nem akarnám ezt a szüleimmel megbeszélni. És nem érdekel az ő szexuális ëletük.
Semmi közünk ehhez, pont ez a személyes tér az ami kell nekem.
De nekem voltak rossz élményeim ilyen téren, szóval nem tudom
Mi anyuval minden ilyet megbeszélünk.
Mostani páromnál konkrétabban is rákérdezett, köztünk ez nem kellemetlen téma,soha nem is volt az.
Hát kiben másban bíznék meg jobban ha nem a saját anyukámban
19/l
Szerintem örülj hogy veled beszéli meg. Én is mindent meg tudok beszélni az anyukámmal. Két kezem össze teszem hogy ő ilyen. A barátnőim pedig irigyek miatta.
Nehogy azt mondd neki hogy ne beszéljen róla neked. Lehet úgy megsértődik hogy soha többé nem fog semmit megbeszélni veled. Én nem kockáztatnék a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!