Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számít sokaknak, hogy ki hány lánnyal/fiúval feküdt le?
Nagyon sok barátok, haverom van, aki ez alapján skatulyázza be az embereket, hogy mennyi tapasztalata van, értsd: hány emberrel feküdt le. Van pár nem kicsit ösztönlény kány ismerősöm, aki most a nyár folyamán lefeküdt akár 3-4 csávóval is, némeyikükkel össze is jöttek, de ha valahol megjelentek, sosem mondták azt, hogy kapcsolatban vannak, csak összejárnak lefeküdni. Aztán ha te nem vagy ilyen, vagyis nem fekszel le ezzel-azzal, akkor vagy azt hiszik meleg vagy, vagy szánalmas nyomoréknak gondolnak.
Tényleg ide süllyedtünk volna, hogy ilyen szempontok alapján ítéljük meg az embereket?
Normálisabb közegben ez éppen fordítva van.
Azokat nézik le, akik bárkivel összefekszenek.
Akkor ez inkább az intellektus lesz.
Még 2-3 év és a csajok elkezdenek lebabázni, akkor meg majd sunyiba csinálják a fiúk ugyanezt.
Örülök hogy kinyitottad a szemed... ☝️
Idióta társadalomban élsz...
A #7-nek igaza van. Sajnos nagyon sz’r a tarsadalom, a normalis ertekek kezdenek elvesztodni, mas lenni. Ami alapvetoen nem lenne problema, hiszen minden percben valtozik a vilagunk, de azert mint mindenrol, errol is ugy gondolom, hogy fontos az arany kozeput. En 22 eves lany vagyok, 16 evesen vesztettem el (9honap utan), es a mostani parom a negyedik. Mind a negy alkalom kapcsolaton belul tortent es atgondoltan - bar nem birtam 19 folott par (oszinten 3-4) hetnel tovabb, amivel nincs gond. De azzal sincs gond, ha valaki honapokig var, es azzal se ha ket napig.😀
En ugy gondolom, ha valaki ugy erzi ki kell elnie magat, ha fiu ha lany, hat tegye, csak felelosen. Vedekezzen rendesen, ne banja meg stb.
En mondjuk pont az a tipus vagyok, akit soha erdekelt ez a “elmegyek bulizni, b@sszunk be e pasizzunk/csajozzunk” dolog, en inkabb mas dolgokkal foglalkoztam.
Ertekrendtol fugg. Nekem attol lesz valaki ertekes, vagy “nagy” a szemembe, ha ambiciozus, jo az onismerete, elfogado, beismeri a hibait es dolgozik rajtuk stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!