26 év korkülönbség sokaknak számít?
A sok az egy szubjektív meglátás, vélemény.
Az én nagypapám is szekált amiatt, hogy 4 évvel fiatalabb kedvesem van, miközben az ő felesége 6,5 évvel fiatalabb.
Legyen a fiatalabb is felnőtt már (25+ éves), onnantól nem kiszolgáltatott, felel magáért, a partner nem él vissza a korával, tudásával, ravaszságával úgy, mint egy gyerekkel szemben lehet.
Ha csak dugasrol van szó, akkor lényegtelen, de jövőt nem lehet így tervezni.
Majdnem 30 évvel fiatalabb a pár egyik tagja. Még bőven fiatalon kell majd a szülei korában lévő párját cibalnia az orvosokhoz, és ellatnia, és még akkor is fiatal marad, mikor megozvegyul. Ha gyerekeik vannak, akkor az még jobb "móka", hiszen a gyerekek is elvesztik idejekorán az egyik szülőjüket.
Idős emberként egy fiatallal komoly kapcsolatba kezdeni szerintem az önzőség és kicseszes netovábbja. Csak rabolja a fiatal idejét, mert garantáltan nem lesz életre szóló kapcsolat. A fiatal kozepkorara megözvegyül, és ott marad kapcsolat nélkül, egyedül, aztán vagy talál valakit, vagy leél még 30-40 évet tök egyedül.
Mint mondtam: ha csak erzelemmentes/rövidtávú szórakozásról van szó, akkor nincs ezzel semmi gáz, hosszú távon meg a létező legnagyobb baromság.
De persze mindenki azt tesz az életével amit akar.
Ez már bőven egy generáció különbség.
Igen, sok.
Senkinek nincs megszabja semmi, de ez nagyon sok.
Sok, mert itt konkrétan generációs szakadék van. De hogy lehetetlen?? Nem hinném. A generációs különbségek nem feltétlenül jelentenek annyit... ritka esetben előfordulhat, hogy összeillenek a felek. Barátságok is vannak ilyenek, működő kapcsolatokat is látok.
Nyilván ez nem úgy néz ki, hogy a fiatalabb fél 18 éves, inkább 25+
A férjem és köztem 24 év van.
4 éve vagyunk együtt, neki van 3 lánya akivel nagyon jó kapcsolatot ápolunk.
Nekünk meg most van úton az első baba..:)
Sose volt koztunk semmi komoly vita és mindent megtudunk beszélni, teljesen önmagunk tudunk lenni egymás előtt.
Én 21 vagyok, ő 45. Lehet így soknak tűnik, de egyáltalán nem érezzük azt hogy nekünk ez sok lenne! Imádjuk egymást, és örülünk hogy a sors összehozott minket. Kívánom hogy boldog legyél!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!