Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha alkalmam van rá megtegyem vagy hagyjam a lehetőséget?
Anyámvan egy barátnője aki 39 éves de elég jól tartja magát a korához. Pár éve egy részeg este után nálunkaludt én akkor voltam 18 éves és befeküdtem mellé az ágyba ahol pettingeltünk 1-et utána nem is nagyon beszéltünk róla. De mostanság megint úgy vettem észre hogy kapós lenne a témára (erős célzások stb stb) de mivel anyukám legjobb barátnője lehet nem kellene élnem a helyzettel hiszen hogy nézne már ki hogy anyám barátnőjével szexelgetek..
22F
Szép történet, bár ha igaz... na akkor pont azt tennéd amiről mindenki csak álmodozik. Egy 39 éves nő nem "elég jól tartja magát" hanem ha ügyel magára akkor még bőven eszméletlen kategóriába tud tartozni.
Egyébként meg, ha a múltkori esetet nem mondta senkinek, akkor gondolod ezt mondaná? Ha célozgat rá és neked is bejön akkor hülye vagy ha kihagyod.
Az elso kalandot se árulta el neki. Valoszinu, hogy ezt se fogja. Nyugodtan menj bele, egy 22 éves srácnak egy hatalmas nagy kaland egy 39 éves no. Menj el vele, csak legyetek ovatosak, és csináljátok valami olyan helyen olyan idoben, ahol nem tudtok lebukni. Ne nálatok, amikor mindenki otthon van. Menj el te hozzá, vagy o hozzátok, amikor senki nincs otthon. Esetleg egy hotelt vegyél ki. Tudom hogy 22 vagy, és nincs még úgy pénzed, de 40 eurod egy élyszakára csak akad. (bocsi felvidékrol irok, nincs kedvem forintra szorozgatni)Annyibol boven kijon egy szoba. Nem kell neked 4 csillagos hotel.
Annyi évesen biztos tud titkot tartani. Hajrá. Aztán kérjuk majd a beszámolod ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!