Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelni akarok, de csakis az exemmel. Mit tegyek?
Sziasztok.
Néhány hónapja szakítottunk az exemmel.
Ő többször próbálkozott azzal, hogy járjunk még össze, viszont én még érzelmileg kötődök, ezért nem mentem bele.
Eddig annyira nem nagyon hiányzott a szex, de mostmár jól esne...
Viszont egyelőre nem tudnék mással lefeküdni, az önkielégítés meg már nem elég.
A hely is problémás lenne, mert ő még otthon él, én meg barátokkal, akik előtt nem szeretném ezt "intézni", mert szerintük már rég le kellett volna ezt az egészet zárnom.
Amiben igazuk is van, de arról nem tehetek, hogy szexuálisan sem tudok egyelőre másokhoz vonzódni, rá vagynék.
De már cikinek érezném, ha most én keresném fel ezzel..
Mit tegyek?
Miért éreznéd cikinek?
Keresd fel, és beszélj vele, ha te ezt akarod. Amit meg a barátaid mondanak azokat nem kell mindig megfogadni. Könnyen beszélnek!
L
"Ő többször próbálkozott azzal, hogy járjunk még össze" Könnyebb a megszokott punciba ...ni. Bocs a kifejezésért! Ettől függetlenül, ha távolságot tudtok tartani, a csak szexkapcsolat nem elítélendő.
"szexuálisan sem tudok egyelőre másokhoz vonzódni, rá vagynék" Te még nem zártad le a dolgot, ami megnehezíti a továbblépést mások felé érzelmileg. Jó ez neked? Vállalható "kockázat"?
"A hely is problémás lenne" Budapesten és egyes nagyvárosokban vannak 1-2-3 órákra kivehető "búvóhelyek", olcsó szállodai szobák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!