Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexelni akarok, de csakis az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexelni akarok, de csakis az exemmel. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Néhány hónapja szakítottunk az exemmel.

Ő többször próbálkozott azzal, hogy járjunk még össze, viszont én még érzelmileg kötődök, ezért nem mentem bele.

Eddig annyira nem nagyon hiányzott a szex, de mostmár jól esne...

Viszont egyelőre nem tudnék mással lefeküdni, az önkielégítés meg már nem elég.

A hely is problémás lenne, mert ő még otthon él, én meg barátokkal, akik előtt nem szeretném ezt "intézni", mert szerintük már rég le kellett volna ezt az egészet zárnom.

Amiben igazuk is van, de arról nem tehetek, hogy szexuálisan sem tudok egyelőre másokhoz vonzódni, rá vagynék.

De már cikinek érezném, ha most én keresném fel ezzel..

Mit tegyek?

2020. szept. 18. 10:49
 1/9 anonim ***** válasza:
63%

Miért éreznéd cikinek?

Keresd fel, és beszélj vele, ha te ezt akarod. Amit meg a barátaid mondanak azokat nem kell mindig megfogadni. Könnyen beszélnek!

L

2020. szept. 18. 10:52
 2/9 A kérdező kommentje:
A helyzet az, hogy még szakítás után is sokat "bántott" engem, szóval valahol tényleg gáz lenne a helyzet..
2020. szept. 18. 10:58
 3/9 anonymousreview60 ***** válasza:
100%

"Ő többször próbálkozott azzal, hogy járjunk még össze" Könnyebb a megszokott punciba ...ni. Bocs a kifejezésért! Ettől függetlenül, ha távolságot tudtok tartani, a csak szexkapcsolat nem elítélendő.

"szexuálisan sem tudok egyelőre másokhoz vonzódni, rá vagynék" Te még nem zártad le a dolgot, ami megnehezíti a továbblépést mások felé érzelmileg. Jó ez neked? Vállalható "kockázat"?

"A hely is problémás lenne" Budapesten és egyes nagyvárosokban vannak 1-2-3 órákra kivehető "búvóhelyek", olcsó szállodai szobák.

2020. szept. 18. 11:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem lenne ciki szerintem ha rá vágysz akkor keresd fel , pláne hogy ő is ezt akarta
2020. szept. 18. 11:32
 5/9 anonim ***** válasza:
82%
Ciki nem lenne, de kiszúrás magaddal, igen. Még nehezebben zárnád le magadban végleg.
2020. szept. 18. 11:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A barátaidnak igaza van abban, hogy el kellene engedned a dolgot. Főleg ha "bánt". Az hogy vissza akar hozzád járni is mutatja mennyire semmibe vesz csak könnyen elérhető lyuknak tekint. A hely kérdése is mutatja a hozzáállását, ha pasiként dugni akar akkor oldja meg a helyet is (ld. búvóhelyek). Minél több időt töltesz el a múltban annál többet rabolsz el a jövődtől. Attól hogy megismerj egy normális, rendes pasit aki szeret is nem csak kihasználni akar.
2020. szept. 18. 11:38
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél hülye! Érzelmileg még mindig kötődsz hozzá, ha elkezdesz szexelni vele, képtelen leszel továbblépni. Már rég ignorálnod kellett volna őt, emészteni, felejteni.
2020. szept. 18. 11:45
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát még kötődsz hozzá szerintem. Addig nem biztos, hogy jó ötlet lenne vele elkezdeni kavarni... Esetleg próbálj meg ismerkedni, szórakozgatni járni, esetleg vannak társkereső oldalak (tinder, twoo, badoo stb.). Itt is biztos kapnál pár üzentet. A szexet meg bírd ki addig, tudom nem egy jó, könnyű helyzet ez, de idővel majd könnyebb lesz. Lehet addig nem tudod teljesen lezárni ezt a dolgot magadban amíg nem találsz egy olyat aki képes felkelteni az érdeklődésedet megfelelően és képes lenne feledtetni veled az előzőt.
2020. szept. 18. 14:42
 9/9 anonim ***** válasza:
52%
Ciki,nem ciki.Nem kell kihagyni. Keressetek alkalmat,helyet.Azután adni az élvezeteknek.
2020. szept. 18. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!