Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mondjam el ismerkedéskor, hogy hajlamos vagyok a gyors elélvezésre és ezen dolgoznunk kellene?
Nyilván nem így értem, hogy az első randin. Csak hogy mégis mikor? Hogy ne az legyen, mint múltkor volt, hogy a lánnyal lefeküdtünk a második randin, jól kinyaltam, aztán amikor vette elő a farkam, akkor a szopástól elélveztem szó szerint fél perc alatt. Nem is szeretek már emiatt hamar a szexre térni (pár randi után), mert félek tőle hogy még nem ismer/vonzódik hozzám/szeret eléggé és nem fogadná el, kinevetne, ott hagyna, stb.
De hosszú távon néhány hét gyakorlás után mindig jobb lesz, ha van rendszeres szex. Szóval nem az van, hogy egy többéves kapcsolatban is mindig elélvezek 2 perc után. Szoktam érzéstelenítő kenőcsöt is használni, illetve a 2. és 3. menetek is jobbak már. Van hogy bírom 20-30 percig is a dugás részt, csak ahhoz el kell telnie némi időnek, amíg belejövök. (Csak eddig ha szakítottunk, akkor a több hónap kihagyás után megint visszaestem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!