Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz jel, ha ismerkedés közben a pasi szexinek hív, nem pedig csinosnak, szépnek, stb.?
Figyelt kérdés
2020. szept. 17. 16:34
1/9 anonim válasza:
Nem rossz jel, de megértem, ha zavar, én sem szeretem, ha szexinek látnak, mert nem azt hozom, és nem is akarom hozni.
2/9 anonim válasza:
jajj istenem...
Már megint túlkomplikáljátok az egészet...
Azon is elfilóznak a nők órákig sőt akár napokig is, hogy azt mondta szép vagyok....akkor most , hogyan tart szépnek? a ruhám vagy a testem vagy arcom???
jajj azt mondta csinos vagyok...akkor ezt hogy értette? nem tetszettem neki csak a ruhám, vagy , hogy ??
jajjj jajjj
:)
3/9 anonim válasza:
Nem mindegy? Úgyis meg fog dugni. Azért ismerkedsz vele, nem?
5/9 anonim válasza:
Szia szexi, jól hangzik
Szia csinoska, hát... valahogy olyan erőltetett
Szia szépségem, nyugati téri aluljáróban köszönnek így a barna lányok esténként
6/9 Ramos ökle válasza:
Nem mindegy? Semmi nem következik ebből. Én is szexinek mondtam a barátnőmet, és mégsem csak arra kellett. Persze ha ilyesmin gondolkodsz, akkor lehet, h rosszul jársz, mert vagy nagyon túlgondolod az egészet, vagy tényleg nincs benned sok, ami miatt komolyan gondolja.
8/9 anonim válasza:
Szerintem világos, hogy mi érdekli belőled.
9/9 anonim válasza:
Nem rossz, de arra számíts, hogy semmi komolyat nem akar tőled. A "Tök jól nézel ki"-nél már elhinném, hogy talán komolyan gondolja, de a szexi az egyértelmű mire megy ki a játék. A szép az olyan ócska hatású, egy asztal is lehet szép. A csinostól meg falnak megyek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!