Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért beszél az exéről, mert még nincs túl rajta?
Randizgatok valakivel, szimpatikus, szerencsére ennél többet még nem érzek iránta, 2 hete ismerem.
Állandóan szóbakerül az ex, hogy neki ilyen és olyan volt és ezt és azt csinált. Majd véletlenül elmondta, hogy ja amúgy ők még beszélnek meg jóban van a szüleivel is, azokkal is beszél.
Jól látom, hogy nincs még túl rajta? Úgy vagyok vele, hogy akkor hagyjuk az egészet, mielőtt még elkezdenék érezni valamit iránta. Mert nem fogom neki még tiltani, hogy kivel beszélhet, de nekem ez nagyon fura.
Az illető 26 éves, és kb 1,5 évet volt az exével együtt, kb. 8hónapja szakítottak mielőtt engem megismert.
Engem is zavar hogy az ex párjával beszél meg az ex párja szüleivel mert szerintem ez nem normális.
Ő múlt, lépjen tovább vagy akkor ne kezdjen új kapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!