Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy minél hamarabb kifolyjon a sperma?
Eddig gumival védekeztünk, de lassan átállok a hüvelygyűrűre, úgyhogy felmerült bennem pár kérdés.
-mások hogy oldják meg azt, hogy ne kenjen vele össze mindent? Gondolok itt ágyra, ágyneműre stb.
Minden együttlét előtt legyen leterítve egy törölköző vagy ennyire nem folyik ki belőlem majd a sperma?
- ha már sikerült kikerulni az ágyból, akkor mit tegyek h minél hamarabb kifolyjon belőlem a cucc? Ha hüvelykúpot használok, akkor is rühellem ha folydogal belőlem, akkor úgy oldom meg hogy éjszakára betét, aztán reggel szoszerint kivájom az ujjammal...
- fogalmam sincs mennyire fog belőlem kifolyni, még sosem élveztek belém, és mondjuk nem igazán tetszik a gondolat, az, hogy folyik utána, meg olvastam már, hogy akár 1-2 napig is folyhat,az elso gondolatom az hogy ez baromi kenyelmetlen lenne szamomra ha nem tudnam azonnal kiszedni magambol.
-ez meg a másik, hogy ez hogy szokott masoknal kinezni, amikor megtörtént a beleélvezés? Mikor keltek fel utána, vagy mit csinál a nő és mit csinál a pasi olyankor? Még fekszenek x ideig , vagy mennyi ideig marad benne a pasi, stb?
- es az milyen amikor nem ugy tortenik az élvezés, hogy a nő hanyatt fekszik, hanem más poziciokban? A gravitáció miatt kérdezem, meg hogy akkor ugye hamarabb ki kell szallnia a ferfinak, hiszen kutyapózban nyilvan nem marad senki hosszasan. Olyankor mi a szokás, sorrend?
Azt hiszem hirtelen ennyi, tartok attól milyen lesz ez a folydogálás, hogy hogyan tudom kikuszobolni, illetve magától az erzestol sem tudom mit varhatok. Nekem kicsit ez olyan erzes, mintha újra szűz lennék es azt se tudom mit kell vagy mit fogok csinalni abban a helyzetben. Nem tudom erre hogyan lehet reagalni,persze oke jon majd magatol stb, csak olyan cikinek érzem az egeszet, a baratom mar sokszor csinalta igy regebben, de belém még sohasem elveztek, es mivan ha rosszul reagalok ra? Hiszen van aki nem szereti ha raelveznek, ugy mivan akkor ha nekem meg ez nem fog tetszeni?
Normalis valaszokat legyszi,nem kérek szapulást, hogy jaj hogy lehet ilyet nem szeretni, meg ezen parázni stb.
22/l
Eléggé tuparázod ezt a dolgot. MInden úgy fog torténni, ahogy te csinálod igazábol.
Például, attol, hogy huvelygyurud lesz, még akár ugyan ugy ovszerezhettek továbbra is. Vagy legalább a sex végén elélvezés elott huztok, és akkor meg van oldva a tisztálkodási és további kérdés. Esetleg lehet elélvezni a hasadra, puncidra is, vagy szádba (de gondolom azzal se vagy nagyon kibékulve) és onnan konnyu letorolni zsepkendovel.
De magához a kérdésre. Belédélvezés után kihúzza a srác a farkát, és tobbnyire gondolom fekudni fogsz. Akkor simán megfogsz utána egy zsepit és odateszed a puncidhoz. Ha fekszel, nem kezd el azonnal a farok kihuzása után folyni belole. Van idod nyugodtan elovenni egy zsepit, odatenni a puncidhoz, és utána felulni, felállni, és megvárni, amig kifolyik a nagyja. Meddig folyik? Hát 1-2 perc. De akár fel is nyulhatsz egy ujjal, és kicsit segíthetsz hamarabb kifolyni neki. A leggyakrabban a csajok olyankor felállnak, odatesznek zsepit, várnak kicsit, megtorlik magukat, majd kimennek wcre. Pisilnek egyet, kozben természetesen a gravitácio kifolyassa a spermát is. Ulnek pár percet a wcn és minden ok. Van aki dugás után nem poszmoszol zsepivel, hanem rogton megy a wcre. De szerintem tisztább dolog ha elotte zsepivel megtorlod magad. Ugy nem folyik a bugyidra. WC után igazábol még azért marad benned pár csepp sperma, ami a nap folyamán kifolyid szép lassan beloled. De ezek már csak egy egy cseppek. Nem fog nagyobb foltot hagyni a bugyidon, mint akármilyen női foltok.
Álló pozoknál kicsit rosszabb a dolog, mert elélvezés után ugyebár rogton folyik a sperma. De ezt is egyszeruen megoldod, odateszed a kezed, és "bezárod" az utját neki vagy csak felfogod hogy akezedbe csepegjen, amig veszel ki (vagy a pasid vesz ki neked) zsepit.
Kutyapozban ha belégolveznek, akkor abban nem folyik ki, mert olyankor a csipod tobbnyire feljebb van mimnt a fejed. Kutyábol meg ha gyorsan ledobod magad fekvobe az ágyra, akkor se fog folyni.
AMugy idovel megtanulod kicsit megemelni a derekad fekve, hogy lassitsd a folyást.
Nem nagy tudomány ám ez a beleélvezés. Es amugy a macera miatt nem kell mindig a puncidba élvezni. Egyszer belédélvez, egyszer a hasidra, egyszer huz a végére ovszert. Mi a régi barátnommel (a mostani nem tabizik) autoban mindig gumival csináltuk, épp mert nem volt jo alkalom a csepegésre. De ágyban simán hasra vagy punciba.
Ne parázd tul egyszeruen. Majd a tapasztalat megtanít kezelni a dolgot.
Koszonom az utolsónak, hogy nagyjából mindenre válaszolt! :)
Pont ilyesmi választ vártam. A spermát igazából mondanám, hogy sehova sem szeretem, de még nem nagyon volt rá példa éppen emiatt, hogy rámélvezett volna, vagy a számba, max balesetből, de direktbe soha, mert nem vonz, úgyhogy ezt sem erőltetném, de kevésbé macerás az igaz, mint a belémélvezés.
Majd meglatjuk akkor hogy alakul, csak annyira új ez nekem és picit bánom is h nem előbb csöppentem ebbe bele, hiszen akkor nem idegenkednék úgy tőle, hanem már alapvető dolog lenne. De 22 évesen olyan fura először átélni ilyet, ami másoknak alap a kezdetektől...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!