Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, hogy minél hamarab...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy minél hamarabb kifolyjon a sperma?

Figyelt kérdés

Eddig gumival védekeztünk, de lassan átállok a hüvelygyűrűre, úgyhogy felmerült bennem pár kérdés.

-mások hogy oldják meg azt, hogy ne kenjen vele össze mindent? Gondolok itt ágyra, ágyneműre stb.

Minden együttlét előtt legyen leterítve egy törölköző vagy ennyire nem folyik ki belőlem majd a sperma?

- ha már sikerült kikerulni az ágyból, akkor mit tegyek h minél hamarabb kifolyjon belőlem a cucc? Ha hüvelykúpot használok, akkor is rühellem ha folydogal belőlem, akkor úgy oldom meg hogy éjszakára betét, aztán reggel szoszerint kivájom az ujjammal...

- fogalmam sincs mennyire fog belőlem kifolyni, még sosem élveztek belém, és mondjuk nem igazán tetszik a gondolat, az, hogy folyik utána, meg olvastam már, hogy akár 1-2 napig is folyhat,az elso gondolatom az hogy ez baromi kenyelmetlen lenne szamomra ha nem tudnam azonnal kiszedni magambol.

-ez meg a másik, hogy ez hogy szokott masoknal kinezni, amikor megtörtént a beleélvezés? Mikor keltek fel utána, vagy mit csinál a nő és mit csinál a pasi olyankor? Még fekszenek x ideig , vagy mennyi ideig marad benne a pasi, stb?

- es az milyen amikor nem ugy tortenik az élvezés, hogy a nő hanyatt fekszik, hanem más poziciokban? A gravitáció miatt kérdezem, meg hogy akkor ugye hamarabb ki kell szallnia a ferfinak, hiszen kutyapózban nyilvan nem marad senki hosszasan. Olyankor mi a szokás, sorrend?

Azt hiszem hirtelen ennyi, tartok attól milyen lesz ez a folydogálás, hogy hogyan tudom kikuszobolni, illetve magától az erzestol sem tudom mit varhatok. Nekem kicsit ez olyan erzes, mintha újra szűz lennék es azt se tudom mit kell vagy mit fogok csinalni abban a helyzetben. Nem tudom erre hogyan lehet reagalni,persze oke jon majd magatol stb, csak olyan cikinek érzem az egeszet, a baratom mar sokszor csinalta igy regebben, de belém még sohasem elveztek, es mivan ha rosszul reagalok ra? Hiszen van aki nem szereti ha raelveznek, ugy mivan akkor ha nekem meg ez nem fog tetszeni?

Normalis valaszokat legyszi,nem kérek szapulást, hogy jaj hogy lehet ilyet nem szeretni, meg ezen parázni stb.

22/l

2020. szept. 18. 08:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha misszionáriusban csináltuk, vagy lovaglóban, akkor élvezés után még egymáshoz simultunk és csókolóztunk egy darabig, viszont ha lankadtam már, akkor ezt gyorsan abba hagytuk mert akkor kicsúszott.
2020. szept. 18. 09:43
 12/25 anonim ***** válasza:
19%

Már bocs, de mi a bajod a párod spermájával? Nálunk annyi, hogy 5 perc alatt kifolyik a java, aztán felveszek egy éjszakai bugyit (külön csak éjszakára), amit reggel leveszek és kidobok a szennyesbe.

Úgy írod, mintha valami ocsmányság kerülne beléd, amitől minél hamarabb meg akarnál szabadulni. Ez számomra elég meglepő, mert én egyáltalán nem így gondolok rá.

2020. szept. 18. 09:50
 13/25 anonim ***** válasza:
52%
A megoldást úgy hívják intim zuhany. Van olyan gyártó akinek olyan gyorscsatlakozóval ellátott zuhanycsöve és rátétek vannak(normál zuhanyfej, intim fej, takarítófej) amit pillanat alatt ki lehet cserélni, a kerti slaghoz hasonló rendszer, de annál profibb. A párom aktus után lemegy a fürdőbe és megmossa magát, 1 perc az egész. Nézzél utána!!!
2020. szept. 18. 09:55
 14/25 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudom, nekem most valahogy el is ment a kedvem örökre a szextől... :DDD
2020. szept. 18. 09:56
 15/25 A kérdező kommentje:
12.nek: nincs vele sok bajom, mivel eddig nem élvezett belém, amit le os írtam. És ezt nem csak a pároméról van szó, hanem általában mindről. :) tudom, van aki él-hal érte, hogy lenyelje mint valami ételt, vagy akármi, de nem mindenki ilyen, fogadjuk el :)
2020. szept. 18. 09:58
 16/25 A kérdező kommentje:
Ja és amíg beleélvez a pasi, addig azt mondom oké, bár nem próbáltam eddig, de az a kedves 12.nek miért külön öröm, ha utana folydogal órákig, 1 napig is? :D ezt valaki mondja el, hogy ez miért jó. Nyilván nekem pl semmi hasznom vagy örömöm abban, ha utana ott csordogál napközben akár, zavaró, csakmert a páromé, még még ugyanúgy ragacsos cucc.
2020. szept. 18. 10:01
 17/25 A kérdező kommentje:
Vagy a 12.valaszolo parjanak ez külön öröm, ha csurog belőled? :) komolyan kérdezem. Mégis hogy kellene rá gondolni, hogy jaj maradjon bennem minél tovább? Hacsak nem baba projekt van, akkor nem értem miért ez lenne a célja bárkinek. Nyilván utána egy "teher" és az ember megszabadulna tőle
2020. szept. 18. 10:03
 18/25 anonim ***** válasza:
28%
Hát nem tudom, szerintem elég gyorsan "szárad" pár perc, és már nem is olyan az állaga, biztosan nem fog egész nap, de még órákig sem folydogálni. Meg amúgy sem egy liter megy beléd.
2020. szept. 18. 10:04
 19/25 anonim ***** válasza:
76%
A 12-es vagyok. Ezt én sem értem mi ez, hogy órákig folydogál, meg 1 napig. A 90%-a kifolyik 5 perc alatt, ha felállsz, vagy felállsz+leguggolsz. A maradék java is kijön, ha utána zuhanyzol vagy lefekszel aludni és éjszaka felveszel egy bugyit, amit reggel kidobsz.
2020. szept. 18. 10:09
 20/25 anonim ***** válasza:
Letesztek magatok alá egy extra lepedőt, leguggolsz kifolyik, megtörlöd, elmész tusolni, bugyiba betét ennyi. Nem egy nagy tudomány.
2020. szept. 18. 12:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!