Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Miért nem szerettek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért nem szerettek ducibb lányokkal szexelni?

Figyelt kérdés
Több fiú is visszautasított már a testalkatomra hivatkozva mikor mondtam, hogy szeretném őket meglovagolni... Ennyire rossz lenne velünk, duci lányokkal a szex?

2020. szept. 17. 17:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
31%

10

Ez hányadik reged, nyomi? :D

2020. szept. 17. 18:40
 12/25 anonim ***** válasza:
58%

En se vagyok vékony de ugyan ugy hagynak lovagolni

Tegnap pl az is kiderult hogy a nyakamba is fel lehet húzni a lábam 🤣🤣🤣

2020. szept. 17. 18:43
 13/25 anonim ***** válasza:
22%

Lányok, miért nem szerettek kövér férfiakkal szeretkezni? A duci az legtöbb esetben zsírdisznót jelent, csak ilyen önámítás ez a nők részéről, hogy így nevezik magukat?

Egyszerűen nem vonzó számomra egy kövér nő. Rendszeresen sportoló, aktív életmódot folytató férfiként a karcsú, átlagos, sportos, vagy maximum 6-7 kg plusszal rendelkező nők jönnek be. A lényeg, hogy rendszeresen sportoljon valamit, illetve ne dohányozzon, zabáljon össze-vissza szemét kajákat, ne igyon rendszeresen alkoholt, legyen egészségtudatos. Ez év eleje óta sikerült 15 kilót leadnom, pedig már évek óta sportolok, de látod, hogy idő kell ahhoz, hogy rájöjj, mi a hatékony. 190/95 (normál alkat, jó állóképességgel) 32F

2020. szept. 17. 19:11
 14/25 anonim ***** válasza:
77%

En pl teltkarcsu vagyok

Se ez se az nem... Jol erzem magam.

Es a nő választ nem a ffi

Ffi max kiszemel

Ha arról van szó már az elején hozd ezt a témát fel...

2020. szept. 17. 19:15
 15/25 anonim ***** válasza:
9%

13 as, neked mi volt a hatékony? Hogy le adtál 15 kilót?

Nekem is annyit kéne. 😀😀

2020. szept. 17. 19:19
 16/25 anonim ***** válasza:
19%

#15: segítek: heti 2x 5 km futás, de ezt már 5. éve csinálom. A futastol önmagában nem fogy az ember, csak ha intenzíven csinálná és legalább 1 óra időt. Én csak 30 perceket kocogok, ebbe 2x belesetalok par percre. Heti 4-5 nap bringa, alkalmanként 25 km minimum, ezt városban. Kenyér, és mindenféle peksuti kuka, semennyit sem eszek. Helyette rizs, krumpli, sajna tészta, ami ugyan szar minőségű ch, de mivel sokat sportolok, lemozgom. Sok zöldség, mondjuk én vega vagyok, de ha te nem, egyél fehér húst, csirke, pulyka, halak, és párolt zoldsegek mellé. Kenyér tilos és fornetti is, meg minden peksuti, ahogy mondtam. Azok hizlalnak, az adalekanyagaik puffasztanak.

32F

2020. szept. 17. 19:24
 17/25 anonim ***** válasza:
64%
Mennyi idős vagy? És hány éves fiúkat kérdeztél meg, akik nemet mondtak?
2020. szept. 17. 21:50
 18/25 anonim ***** válasza:
6%
Én valószínű megengedném egy duci lánynak, ha tetszik, de azzal a feltétellel, ha egy másik vágyamat teljesítené.
2020. szept. 17. 21:53
 19/25 anonim ***** válasza:
9%
Szerinted miért nem? Nem is sejted a választ?
2020. szept. 17. 22:04
 20/25 anonim ***** válasza:
91%
Dehogy nem szeretünk! Imádom a duci lányokat nőket!
2020. szept. 17. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!