Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért nem szerettek ducibb lányokkal szexelni?
Figyelt kérdés
Több fiú is visszautasított már a testalkatomra hivatkozva mikor mondtam, hogy szeretném őket meglovagolni... Ennyire rossz lenne velünk, duci lányokkal a szex?2020. szept. 17. 17:36
1/25 anonim válasza:
én több duci lánnyal voltam, nagyon ducikkal is, mert ez az alkat vonz, de nem mindenki szereti ezt az alkatot, fogadd el
keress olyat aki így szeret veled szexelni :)
2/25 anonim válasza:
És ha nem lovagolni akartál rajtuk, akkor nem utasítottak vissza?
3/25 anonim válasza:
Idiótákkal jöttél össze.
Én is voltam duci, és imádták a pasijaim, ahogy mozogtam rajtuk.
4/25 anonim válasza:
Alapvetően a nőies nőket kedvelem. Attól függ mennyire vagy duci!
5/25 anonim válasza:
Mert sokaknak nem jön be, ahogy sok lánynak sem a kövérebb fiúk. Van akinek meg pont ez tetszik.
6/25 anonim válasza:
Nekem a teltebb csajok tetszenek! 😁😋
7/25 anonim válasza:
Ezt látatlanban nem tudom megmondani rólad :P
8/25 anonim válasza:
Én szeretem a ducikat. Mondjuk szerintem veled más a probléma.
9/25 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyire vagy duci...
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!