Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főleg fiatal fiúk! Ez csak a filmekben ennyire felkapott, vagy tényleg jobban szerettek lányokkal barátkozni/sok lány barátotok van?
Figyelt kérdés
Sajnos nincs meleg ismerősöm, ezért érdekel, hogy ez csak sztereotípia, vagy valóban inkább lányokkal barátkozotok?
A kérdést nem véletlenül ebbe a kategóriába írtam, melegek válaszát várom, heteró fiúból sokat ismerek :)
2016. máj. 9. 22:48
1/15 anonim válasza:
Biszex vagyok, de imádok lányokkal barátkozni.
2/15 anonim válasza:
Ez tényleg így van.
A legtöbb meleg lányokkal barátkozik, mint például én is. Egyáltalán nem vagyok feminin jellegű, csak hetero fiúkkal általában nincs semmi közös témánk, lányokkal viszont annál inkább
21F
3/15 anonim válasza:
Én biszex vagyok de valahányszor próbálkoztam lányokkal barátkozni mindig sírás lett a vége, és nem én sírtam
4/15 Titok 20+/f válasza:
Nemvagyok se homokos (nem sértés)se bisex elég sok lány barátom van jóban vagyunk minden nap beszélünk ha rossz kedvem van feltudják dobni az egész napom. Nemcsak a filmekben van igy.
5/15 anonim válasza:
Hetero vagyok, de lányokkal általában jobban kijövök. :) és szeretek lányokkal barátkozni, de van fiú barátom is, akivel ugyanolyan jól kijövök mint egy lánnyal :D 24f
6/15 anonim válasza:
Én nem vagyok meleg!
De van egykét lány barátom... ők általába normálisabbak mint a fiúk. DE vannak fiú haverjaim több mint lány! 😊
7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! :) Örülök, mert szimpatizálok a meleg fiúkkal (nyilván barátként, tudom, hogy más téren esélytelen lennék :D), úgyhogy megnyugtató, hogy a való életben is keresik a lányok társaságát.
2016. máj. 9. 23:51
8/15 anonim válasza:
Én meleg vagyok, számomra a hetero fiúk unalmasak, szinte semmiről nem lehet beszélni velük 1-2 kivételével. Viszont a lányok mellett sosem unatkozom 😄
9/15 anonim válasza:
Fiúkkal egyszerüen nincs miröl beszélnem, ezért nem igazán vagyunk jóban, igazan tenyleg igazi barátaim azok CSAK LÁNYOK
10/15 anonim válasza:
Nekem a legjobb barátaim java lány. Van két fiú BFF-em is, ők heterók, tudják is rólam, h meleg vagyok. De lány "haverjaim" nekem is sokkal több van, mint fiú :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!