Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról ha egy fiatal lány/nő nem akar mást mint? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Hogy érzelmek nélkül,szerelem nélkül akár egy barátság keretein nelül avagy azon kívül szerte szana széjjel...akkor amikor/ahogyan/ahol/ameddig ő akarja,és maximálisan elvárja a leendő partnerétől,hogy rendelkezésére álljon maradéktalanul akárhányszor csak megkívánja a szexet.
Csakmert nem vágyik érzelmi viszonyba keveredni
senkivel jelen pillanatban!
2016. ápr. 11. 14:39
1/14 anonim válasza:
FUSS! Menekülj és vissza se nézz...na jó indulás előtt még egyszer jól megdugnám, de úgy keményen, hogy tudja mi a Magyarok isten, aztán minden nyomom eltüntetném előre örökre.
3/14 anonim válasza:
Még több ilyen fiatal lányt/nőt! :)
4/14 anonim válasza:
én is ilyen vagyok, szerintem nincs ezzel semmi baj, inkább fiatalon élje ki magát az ember :)
20/L
5/14 anonim válasza:
Nekem jöhet.. de majd én mondom meg, hogy mikor, és hol szexelünk. Ő meg a rendelkezésemre áll. Fordítva nem érdekel, elfoglalt dolgozó ember vagyok. Nem fogom lesni egy kis csitri minden kívánságát. Fordítva belemennék.
6/14 anonim válasza:
Hogy én miért nem tudok ilyen nővel összejöni...
7/14 anonim válasza:
Agyon kéne verni a 4-essel együtt!
8/14 anonim válasza:
7-es ne rajtunk vezesd le a pinahiányod ;)
9/14 anonim válasza:
Szóval felelősségvállalás nuku, befektetett munka nuku, de füttyentésre legyen minden úgy, ahogy ő akarja?
10/14 anonim válasza:
Mit is mondhatnék erre? Érdekes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!