Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hol szerettek bulizni? (Főleg ahol lehet ismerkedni lányokkal)
Nem szeretek,pont azt veszem észre hogy gusztustalan,állatias hangulata van ezeknek a helyeknek. Ma már nincs is rendes szórakozóhely, a bulik világa a fejlett társadalmak pöcegödre. Szex,egymás nyalás-falása,fogdosása, drog, részegség,agresszió,trágárság,ennyiről szól ma az éjszakai élet,semmi pozitívum nimcs benne.Értelmes, intelligens,igényes emberrel ilyen helyen nem fogsz találkozni. Én kúltúráltabb helyekre jàrok,színházba, operába,kiállításokra. Amellett, hogy építő programok még igényes,kedves nőkkel is lehet találkozni, nem kell kiabálni ha beszélgetni akarsz,nem nyomul rád senki kéretlenül,nem kell mások kipakolt intim testrészeit bámulnod és nem seggrészeg mindenki akihez szólni akarsz.
L/L
"Shimanoo"
Gyanús név, nagyon gyanús, mintha láttam volna ezt a nevet valamelyik rovatban ahol a felhasználó maga egy pasi...
Már nem azért mondom :D
Konkrétan két órája regisztráltam, a 'Shimano' pedig egy kerékpár márka, azért ez lett a nevem...
Már nem azért mondom :D
"Ha megnézed a leszbikus kategóriában a kérdezők 70%-át meggyanusítják hogy pasi."
És okkal!
Ugyanis, hiába bizonygatja a kérdező, hogy márpedig "ő tényleg lány", amikor valaki kérdezni akar tőle valamit, pl privátban, akkor nagy meglepetésünkre egy FÉRFI NÉV lesz olvasható a kérdező felhasználónevén, és jön a magyarázkodás, hogy "A tesóm fiókját használom, bocsi, ne értsd félreee!! :D" és társai, amikor kérnéd tőle az insta, facebook, viber, skype elérhetőségeket, akkor meg jönnek a kifogások...
Akkor már tudni lehet, hogy kamu!
Szóval itt alig akadtam VALÓDI LESZBIKUS LÁNYOKRA.
Nekem legalábbis ez a tapasztalatom.
L/L
Én sokat járok Veszprémbe,te azon belül hol szoktál?
Mert én nem nagyon tudok ott olyan helyeket :D
24/l/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!