Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek tetszik, ha egy lány nehezen kapható?
Figyelt kérdés
Én nagyon nehezen adom oda magam bárkinek. Nem azért, hogy őt szivassam, húzzam az agyát vagy ilyesmi, nem is azért, mert azt gondolom magamról, hogy pótolhatatlan vagyok és küzdejenk meg értem, hanem egyszerűen ilyen típus vagyok. Nem is tudom pontosan, hogy miért, mit várok.. talán egy bizonyos szintű bizalmat, illetve hogy érezzem, hogy tényleg engem akar, nem csak egy nőt, és nem csak hirtelen fellángolás. A lényeg, hogy ezért hónapokig váratom a férfit, mire ágyba kerülünk, még akkor is, ha mindkettőnknek világos az első perctől, hogy én is vonzódom hozzá és akarom. De nem tudom, ehhez ők mit szólnak. Ez idegesítő és elegük van, dühösek vajon? Vagy esetleg épp ellenkezőleg, tetszik nekik, hogy nem adom magam?
Ez azért ennyire nem egyszerű. Ha úgy érezném, hogy tényleg ő az, akit egész életemben kerestem, akkor megvárnám, hogy lelkileg is készen álljon az együttlétre. Ha meg van előtte petting (amit erősen javaslok az összeszokás könnyítése végett), akkor eleve nincs gond. :))
2020. szept. 16. 15:21
12/23 A kérdező kommentje:
Eddig 3 barátom volt. A legelsőnél 16 éves voltam és nagyon kiváncsi, ezért vele nem bírtam várni, már a 3. találkozáskor (ez kb. 3 hét) lefeküdtünk. Nem bántam meg, együtt voltunk még másfél évet, nem volt rossz, de utána már nem hamarkodtam így el. A második és harmadik párkapcsolatom 3-3 évig tartott, a másodiknál majdnem 5 hónapot, a harmadiknál 2,5 hónapot vártunk a szexszel.
2020. szept. 16. 15:24
13/23 anonim válasza:
Az a 2,5 hónap szerintem teljesen reális, főleg ha nem egy városban éltek még a kapcsolat elején, vagy nem tudtok sűrűn találkozni. A vad gátlástalan szex alatt mit értesz egyébként? :))
2020. szept. 16. 15:26
14/23 A kérdező kommentje:
A 2. és 3. kapcsolatomban is közel éltünk egymáshoz és hetente 1x-2x találkzotunk, majd utána egyre többször. Az utolsóval az utolsó 1 évben együtt is éltünk.
A vad gátlástalan szexet most nem szeretném kifejteni, a témában nem mérvadó.
2020. szept. 16. 15:31
15/23 anonim válasza:
Hogyne lenne mérvadó... azért nem mindegy, hogy az ember egy fadarabra vár, vagy tudja előre, hogy mire számíthat és arra bizony megéri várni.
Egyébként 2-3 hónap úgy, hogy mondjuk minden hétvégét együtt töltötök szerintem megfelelő lehet a másik megismerésére, egymás felfedezésére, egy kis összecsiszolódásra. Emellett ha ennyi idő alatt szóba se kerül szex, beszélgetés szempontjából, akkor az egy eleve halálraítélt kapcsolat.
2020. szept. 16. 15:45
16/23 A kérdező kommentje:
Szerintem nem mérvadó, mert nyilván ameddig nem kerül sor rá, nem tudod, milyen a lány az ágyban. Nem tudhatod, mire vársz...
Abban a pár hónapban, amíg nem volt szex, de együtt voltunk, nyilván voltak a komolyak mellett perverzenbb kis beszélgetések is és játszadozások. Én egyébként kimondottan élvezem ezeket a kis szóbeli "játékokat" is, kicsit felizgatni így a másik fantáziáját kölcsönösen, és amennyire tapasztaltam, a srácok (legalábbis akikkel én voltam) is élvezték. Aztán mikor nem csak szóban műveltük, még jobban. :) de a lényeg, hogy akármiről is beszélünk így, biztosat, hogy jó-e, és igaz-e, nem tudhat, ameddig meg nem történik.
2020. szept. 16. 16:42
17/23 anonim válasza:
Pont, hogy az ilyen játékokból tudod meg, hogy milyen is a másik az ágyban... mert ha már fantázia szintjén jelen van, akkor onnantól megvan az esély a megvalósításra, maximum ahhoz több idő kell, mint a sima szexhez. Nyilván biztonságban kell érezned magad ahhoz, hogy teljesen meg tudj nyílni és ledobd minden gátlásod.
De ha már van szereted az ilyen kis "játékokat", akkor nálam nyert ügyed lenne. :) Innen látszik, hogy van fantáziád és szereted használni, ami hatalmas előny egy kapcsolatban.
2020. szept. 16. 16:51
18/23 anonim válasza:
Azért a legtöbb ember (és most szándékosan nem osztom le nemekre) azért hatalmas szájhős. ha beszél róla akkor ő mennyire mocskos perverz disznó, aztán ha odakerül akkor pasiként elmegy félperc alatt és kész, nőként meg csak fekszik tengericsillag pózban és ennyi. :)
2020. szept. 17. 10:40
19/23 anonim válasza:
18-as, van hogy el se jutnak eddig se, mert ahhoz már vetkőzni kéne és már ott vége a történetnek. :D Egyébként igen, találkoztam már ilyennel...
2020. szept. 17. 12:27
20/23 A kérdező kommentje:
Pont ezért mondtam, hogy szerintem nem számít a kis játékos, perverz beszéd, incselekdés, mert egy csomóa embernek csak a szája nagy. Szóval csak akkor tudod meg, milyen a szex, ha már tényleg került rá sor.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!