Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, nektek tetszik, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek tetszik, ha egy lány nehezen kapható?

Figyelt kérdés
Én nagyon nehezen adom oda magam bárkinek. Nem azért, hogy őt szivassam, húzzam az agyát vagy ilyesmi, nem is azért, mert azt gondolom magamról, hogy pótolhatatlan vagyok és küzdejenk meg értem, hanem egyszerűen ilyen típus vagyok. Nem is tudom pontosan, hogy miért, mit várok.. talán egy bizonyos szintű bizalmat, illetve hogy érezzem, hogy tényleg engem akar, nem csak egy nőt, és nem csak hirtelen fellángolás. A lényeg, hogy ezért hónapokig váratom a férfit, mire ágyba kerülünk, még akkor is, ha mindkettőnknek világos az első perctől, hogy én is vonzódom hozzá és akarom. De nem tudom, ehhez ők mit szólnak. Ez idegesítő és elegük van, dühösek vajon? Vagy esetleg épp ellenkezőleg, tetszik nekik, hogy nem adom magam?
2020. szept. 15. 17:34
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez attól is függ, hogy csak szex, vagy komoly kapcsolat a cél.

Én türelmes szoktam lenni, de úgy biztos nem járnék senkivel, hogy el telik mondjuk 5-6 hónap és semmi.

1-2 hó max belefér, szex kapcsolatba kb 2-3 hét, még meg ismerjük egymást minden téren.

De lehet ez másnál másként van.

F

2020. szept. 15. 17:43
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha már nem szűz akkor nem várnék rá hónapokat max pár hetet.eddig 2 leghoszabb kapcsolatomban találkozástól számított 12órán belül már együtt voltunk és utána még éveket de nem volt köze megcsaláshoz annak hogy szakítottunk dehát ahány ház...:)
2020. szept. 15. 18:12
 3/23 anonim ***** válasza:
48%

Bocsi, de miközben annyira felrakod magad a polcra közben a GyK-n kérdezgeted az embereket mert ennyire bizonytalan vagy magadban?

Egy Férfinek nem tetszik ha hónapokig váratják, ez már a XXI. század. Persze vannak pasik akik amúgy is lassan haladnak, bátortalanok, avagy konzervatív az értékrendjük - velük ebben pont passzolni fogsz.

Lehet egyedül vagyok a véleményemmel, de... nem várom el hogy az első randin szex, de azt igen, hogy partner érett legyen fejben. Ha hónapokig csak randizni akar akkor tegye - mással. Aki ennyire visszafogott, gátlásos azzal úgysem fogunk kijönni az ágyban, akkor meg minek strapáljam magam. Lehet akármilyen tüncibünci, édibédi, csinike meg belső értékek, de ha nincs meg a szexben az összhang akkor úgyse lesz hosszú életű a story.

2020. szept. 15. 18:32
 4/23 anonim ***** válasza:
30%
Igen, kihívást jelent.
2020. szept. 15. 18:32
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem. Semmi értelme. Abban hiszek, hogy két ember rapid megismeri egymást amennyire lehet és folyamatosan olyna dolgokat tesznek, amik az aktuális kapcsolati formájukba időszerű.
2020. szept. 15. 18:59
 6/23 A kérdező kommentje:

#3 Elfogadom természetesen a te véleményed is, de két dologra azért hadd válaszoljak. Az egyik a "miközben annyira felrakod magad a polcra" kifejezésed. Éppen emiatt írtam a kérdés alatt, hogy nem azért nem adom magam könnyen, mert ennyire nagyra tartom magam. Ennek semmi köze ahhoz, hogy magamról mit gondolok. Bizonytalan sem vagyok magamban, pontosan tudom, mit akarok vagy mit nem akarok, viszont azt nem tudom, hogy a férfiak többsége erről mit gondol igazából, hogyan viszonyul ahhoz, ha egy lánnyal nehezen juthat el az ágyig. Az eddigi párkapcsolataimban nem jelentett különösebb problémát, ők megvárták, amíg én úgy nem érzem, hogy tovább léphetünk. De épp ezért tettem fel a kérdést, mert nem tudom, hogy csak ők voltak-e ilyenek, vagy ez úgy általánosságban is igaz, hogy a férfiak többsége talán értékeli avgy akár élvezi, ha nehezen kap emg egy nőt.

A másik, hogy "aki ennyire visszafogott, gátlásos azzal úgysem fogunk kijönni az ágyban". Visszafogott vagyok talán, az igaz, legalábbis azt sugallom, de nem vagyok gátlásos. Az ágyban pedig kimondottan a vadságot szeretem, a gátlástalan szexet. Az, hogy sokáig várok vele, nem függ össze azzal, hogy aztán hogyan viselkedem az ágyban.

2020. szept. 15. 19:00
 7/23 anonim ***** válasza:
Az, hogy nem adod magad könnyen, 2-3 randi után/2-3 hét után (ha gyakran találkoztok), az oké. De azért hónapokig váratni valakit, pláne úgy, hogy amúgy te is akarnád...
2020. szept. 16. 11:21
 8/23 A kérdező kommentje:
Szerintem 2-3 randi vagy 2-3 hét után ágyba bújni valakivel baromi korai.
2020. szept. 16. 12:02
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha 2-3 hét után nincs semmi, akkor hamar véget vetek a dolognak. ha megvan a kémia akkor 5 perc után is lehet, minek húzni az időt? ami jó az jó.
2020. szept. 16. 12:48
 10/23 anonim ***** válasza:

Most ha én visszagondolok, hogy eddig mi volt a tapasztalatom, a komoly célú ismerkedéseknél nagyjából 3 hét-1 hónap után megvolt az első szex. Az egyéjszakásokat, meg komolytalanokat nem számítom ide.

7-es voltam.

2020. szept. 16. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!