Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen arckifejezés tetszik szex közben egy nőn?
Hát ez nem valami kedves a párodtól. Inkább azt szokták díjazni a férfiak, ha őszinte az arckifejezésed, átadod az élvezetnek magad, nem pedig előre megtervezett arcot vágsz:D
Lehet hogy fura ahogy nézel közben, de elmondtad hogy nem azért van mert nem élvezed. Innentől kezdve nem kéne ezen problémáznia
Ez fura. A pasik általában imádják a csaj arcát nézni miközben csinálják.
Eddigi életem során minden pasi akivel voltam, azt akarta, hogy nézzek rá szex közben, mert az nekik izgató, de nekem nem ment. 🤷♀️
Egyedül a mostani szerelmem az, akinek szó szerint imádok a szemébe nézni miközben szexelünk.
Én örömmel nézem a csaj arcát szex közben, bármit is csinál,
A lényeg hogy közben benne legyek.
Kérdező nő,Hölgy,nekem szingli pasiként biztosan tetszene,ha ilyen arcot is vágsz,hiszen imádom nézni,sőt,mégjobban felizgat,ha lehet látni,hallani egy nőn,ha élvezi a sexet,vagy éppen így,sikítva,ordítva élvez el!!!
Imádok élvezetet okozni egy nőnek,kényeztetni,izgatni bárhogyan is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!