Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem tetszettem egy férfinak se vagy csak nem vettem észre? Férfiak mit csinàltok ha tetszik nektek vki?
Figyelt kérdés
Màr nem vagyok fiatal, de nem szoktak velem beszélgetni, kezdeményezni2020. szept. 15. 16:46
2/14 anonim válasza:
élőben nem vagyok az a kezdeményező típus, max ha valaki nagyon szimpatikus, akkor pl buszon szívesebben ülök a közelébe :D még ha bénán is hangzik
meg néha észrevettem, hogy akaratlanul is megmozdulok, ha pl száll, vagy hasonlók, pedig nem szoktam senkit megnézni, nagyon ritka, hogy valakit megnézek magamnak
3/14 anonim válasza:
Megnézem, rámosolygok, szóba elegyetek vele, megpróbálom felszedni. Így kb. ebben a sorrendben, de ettől még nem mozdulok rá minden csinos nőre aki szembe jön az utcán.
4/14 anonim válasza:
Muti magad, és még mondom mi lehet a gubanc e téren...
F
5/14 anonim válasza:
Hát tényleg látni kellene, vagy legalábbis valaki hasonlót, könnyebb lenne válaszolni.
F
6/14 anonim válasza:
Igyekszem megismerkedni vele, beszélgetést kezdeményezni.
7/14 anonim válasza:
Ah ne higyj az ittenieknek
Nagy része nem mer kezdeményezni (én sem)
Valoszinuleg nem vetted észre, ferfiak olykor nagyon elvont jeleket próbálnak mutatni :D
24f
8/14 anonim válasza:
Az is lehet, hogy túl szép vagy és félnek, hogy hiába mennek oda hozzád, úgyis elküldöd őket.
9/14 anonim válasza:
milyen elvont jeleket hetes? 😀
10/14 anonim válasza:
Jeleket? :-o
Jóvagynálam bébi! Hovamegyünk hozzám vagy hozzád? - ennyi ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!