Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szval van egy fiu,18 eves a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szval van egy fiu,18 eves a sulinkban (zenesz). Tudom, hogy december kornyeken biztosan tetszettem neki (nemreg tudtam meg) nekem pedig ev elej ota tetszik. Tettem jeleket (pl. :elmentem a bandajuk koncertjere stb. ) Szerintetek tetszem neki?

Figyelt kérdés
Koszonoviszonyban vagyunk,zenekaron szoktunk is neha beszelni viszont az ott levo baratnommel jobban beszelget (es amikor en kerdezek csak egyszavas valaszokat ad es nem is nez ram annyira) mivel o mindenkivel tud es azt is csinalja en meg olyankor nem akarok hozzaszolni.Nagyon osszevissza jeleket ad, de egyfolytaban osszenezunk (olyan is van h kialla a folyosonkra direkt de nemtudom eldonteni)es furcsa dolgok vannak. , meg tett kisebb jeleket de nagyon valtozo. Volt, hogy beszeltunk de osszessegebn nemtudom eldonteni. Az egyik legjobb baratja akinek van baratnoje ramirt regebben es egy masik baratjaval is volt valami.Szerintetek tetszem meg neki? Csak akkor azt nem ertem miert nem lepett, nem ilyen.16/L

2018. ápr. 15. 15:41
 1/2 anonim válasza:
Ismerős szitu. Figyelj turi hogy bejossz neki csak magának is be akarja hazudni hogy nem jossz be neki mert fél. Kulon kene hivnod és beszelgetni vele kettesbe. Irj neki. Es mutasd meg neki hogy te jo csaj vagy es amilyen lanyokkal edigg volt vagy kedvelgeti oket nezd meg azokat es keress bennuk valami egyformag es te is kicsit legyel olyan hidd el elobb utobb meg fog torni
2018. ápr. 15. 22:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm #1 <3
2018. ápr. 16. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!