Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után szokásos lefeküdni egymással?
Felnőttek vagyunk már (21, 23), még nem volt egyikünknek sem párkapcsolata. Nekem kalandom volt már, a barátnőmet nem tudom, de valószínüleg szűz még. 2 hónapja ismerjük egymás, és nagyon szeretem őt.
Nem akarom elkapkodni, dehogy azt higyje hogy nem gondolom komolyan a kapcsolatunkat. De én már vágyom rá nagyon.
Mennyi idő után szokás szexelni?
Amikor úgy érzitek hogy eljött az ideje.
Megkell próbálni ha visszautasít még vársz egy kicsit de lehet őis akarja csak aztvárja te lépj elsőnek
Amikor mindketten akarjátok.
Elsőre úgysem kell belecsapni a lecsóba. Egy-két olyan alkalom, amikor csak pettingeltek mindenképpen ajánlott
Teljesen változó, hogy mennyi idő alatt jut el idáig egy kibontakozó kapcsolat.
Volt olyan csajom, akivel már az első randin dugás lett, volt olyan, akivel csak ~3 hét után.
Nincs igazából jelentősége - amikor úgy érzitek.
Persze azért hónapokat várni gáz, ott már van valami probléma legalább az egyik féllel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!