Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi történt vele miért tűnt el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt vele miért tűnt el így a pasi,amikor adott volt az alkalom?

Figyelt kérdés
Ismerjük egymást jól kijövünk. Rámírt,hogy a hétvégén tali stb...oké belementem persze szexre alapult az egész. Ezért jól fel is izgatott a végén. Küldtünk egymásnak képeket is. Majd mikor megbeszéltük, hogy este jön hirtelen eltünt azóta sem írt. Pedig leírta,hogy mennyire várja már a szexet,nagyon kíván stb..talán megijjedt? Nem szűz..
2020. szept. 14. 23:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%
vagy bealudt, vagy kiverte és már nem akar annyira
2020. szept. 14. 23:40
 2/16 anonim ***** válasza:
86%
Lehet csak jatszik veled:/
2020. szept. 14. 23:42
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván a képet nem láttam amit küldtél, ezért nem is arra gondolok elsősorban, hogy nem tetszett neki valami...

Szerintem csak be ijedt valamitől, mondjuk lehet el uralkodott rajta a bizonyítási vágy.

De ez csak 1 tipp 🤷‍♂️

F

2020. szept. 14. 23:43
 4/16 A kérdező kommentje:
A képek nagyon is tetszettek neki. Azután kezdett rámenni az egész dologra,hogy szexeljünk
2020. szept. 14. 23:44
 5/16 anonim ***** válasza:
Megijedt.
2020. szept. 14. 23:45
 6/16 anonim ***** válasza:
41%
Engem is megijeszthetsz..
2020. szept. 14. 23:45
 7/16 StevenUp ***** válasza:
24%

Szerintem is nem tetszett rajtad valami, vagy egy jobb nővel már tudott üríteni aki hamarabb volt elérhető.

Majd legközelebb ha nem lesz más téged is felhúz, de előtte sűrűn bocsánatot kér te meg mondod hogy "semmi gond szívem"

Aztán Jön Oblak :D

2020. szept. 14. 23:57
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
itt a kérdés hogy él még a pasi? mert azóta se írt, nálam más opció nem lehetne. ha tetszetek volna a képeid tuti nem tünök el. megnézhetem őket én is?
2020. szept. 15. 00:28
 9/16 anonim ***** válasza:
Személyes talik voltak, vagy csak neten ismerkedtetek. Utóbbi esetben küldhette jóképú pasi instagram képeit bárki (pl. kamaszodó srác, középkorú lepukkant pasas, vagy akár öreglány is).
2020. szept. 15. 00:28
 10/16 A kérdező kommentje:
Ismerem személyesen is
2020. szept. 15. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!