Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lányok volt aki elgondolkodott azon, hogy nem az igazival akarja elveszíteni a szüzességét, hanem olyannal aki előtte "felkészíti" a nagy alkalomra?
Nem, soha nem fordult meg ilyen a fejemben. Bár már lemondtan arról, hogy lesz kapcsolatom, amikor hittem benne, úgy gondoltam, hogy csak az igazival. Persze, semmi nincs kőbe vésve. Ha viszont egyedül halok meg, a szüzességem is marad.
19/l
Alapvetően én is csatlakoznék ahhoz a táborhoz, hogy sok esetben csak azért szűz még valaki, mert nem jött a megfelelő ember. Viszont, amit saját magamon tapasztaltam, az az, hogy az idő előrehaladtával azért mégiscsak erősen előkerülnek azok a fránya vágyak. :D
A kérdésedre válaszolva pedig nem, eszembe sem jutna valakit keresni, hogy készítsen fel erre meg arra. Ami viszont szóba jöhet: valaki (de NEM AKÁRKI), akivel kölcsönösen és fesztelenül jól tudjuk magunkat érezni. Mert ha nem is a párkapcsolat a cél, hanem egy jó szex, amit a test igényel is, akkor szerintem nincs ezen mit szégyellni. Persze mindenki más, más határokkal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!