Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen érzés az első szex?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés az első szex? Furcsa, mennyország, vagy valami más?

Figyelt kérdés

2020. szept. 2. 21:34
A kérdező szavazást indított:
Rossz
Fura
Semmilyen
Szinte mennyország
egyéb(leírom)
44 szavazat
1 2
 1/12 Lazy Lover ***** válasza:
67%
Nekem rossz volt mert mind a ketten szüzek voltunk de kinek mi
2020. szept. 2. 21:37
 2/12 A kérdező kommentje:

Aki válaszban fejti ki az kérem írjon nemet és kort kérlek, ezt kihagytam.

amúgy szűz vagyok és eléggé félek, bár nem nagyon kéne mert barátnőm nem lesz egy ideig mert nem vagyok álompasi

2020. szept. 2. 21:38
 3/12 anonim ***** válasza:
63%

Szornyu volt!

Reszegek voltunk es a srac elojatek nelkul bevagta....

2 napig vereztem az egesz annyira rossz volt hogy vegig se tudtam csinalni.

2020. szept. 2. 21:38
 4/12 anonim ***** válasza:
82%

23/l

3.voltam

2020. szept. 2. 21:39
 5/12 anonim ***** válasza:
84%
Nekem nagyon fájdalmas volt, hiába volt figyelmes.
2020. szept. 2. 21:47
 6/12 anonim ***** válasza:
48%

Rossz volt, mert a szűzhártyám vastag volt, a hüvelyem szűk, a pasi farka pedig nagyon vastag. 2 hét próbálkozás után sikerült végre átszakítani. Volt olyan próbálkozás is aminél már sírtam a fájdalomtól és az elkeseredettségtől h én örökre szűz maradok 😅

18 voltam akkor

2020. szept. 2. 21:48
 7/12 anonim ***** válasza:
85%
F19-N23 jó volt, vigyorogtam mint a vadalma hogy vééééééégre. Nem életem legjobbja volt, de valahol el kellett kezdeni :) Inkább azt kérdezd meg, milyen volt az első szerelemből? Na az viszont fantasztikus :)
2020. szept. 2. 21:52
 8/12 anonim ***** válasza:
88%
Nem volt rossz, de olyan jó sem. Kicsit furcsa volt. Mind a ketten szüzek voltunk és enyhén zavarban voltunk.
2020. szept. 2. 23:33
 9/12 anonim ***** válasza:
78%
Nekem nagyon jó volt, bár hozzáteszem rendszeresen masztiztam előtte, illetve tapasztalt partnerrel történt. Izgalom szempontjából az egyik legjobb volt, nem is nagyon bénáztunk, minden új volt én pedig nagyon kívántam már. Minőségben most sokkal jobb, összecsiszolódtunk, persze az újdonság varázsa már nem ugyanaz. 4 éve volt, 17 voltam akkor. ☺️
2020. szept. 3. 14:49
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Szia,

A lelkiismeretedre teljesen total karosan hat, mert nem erzed jonak es bunnek, erzed, mindenkinel igy van.. a lelki resze.. es ez meg is marad.. hacsak nem gyonja meg az ember Istennek, hogy bunos vagy...

Hallgass az orangyalodra es a lelkiismeretedre, megerzeseidre belul...

2020. szept. 5. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!